| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
siemens25 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 30, 2012 15:54 Заглавие: Проблем с маслен радиатор Siemens BR 25C00 |
|
|
Това е радиаторът: http://www.armaland.pl/piec-olejowy-siemens-br-25c00.php
На 5-6 години е и от 2 зими не му работи първа степен,а само втора. Отворих го и видях,че едно от металните крачета,които стърчат от нагревателя се е отчупило и е останало в женското, което идва от ключа. Лошото е,че е отчупено точно по ръба и се чудя как да го залепя? Да разбирам ли,че като работи на втора степен има само 1500 вата мощност?
Благодаря предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivo07 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 30, 2012 16:26 Заглавие: |
|
|
| Абе пичове , Вие не четете ли за какво е тоя форум- Сьвсем ясно е написано : Форум "РЕМОНТИ НА БИТОВА ЕЛЕКТРОНИКА" за колегите от сервизния бранш Това сега електронна тема ли е ? или Вие сте от сервизния бранш ? |
|
|
 |
lusi blazev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 30, 2012 17:20 Заглавие: |
|
|
Иво, не се ядосвай. Само им показвай това  |
|
|
 |
ivo07 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 30, 2012 17:32 Заглавие: |
|
|
| Ами аз обикновенно не се ядосвам лесно , ама като видя -днес ми се счупи копченчето на мьртвеца / регистрация 10 минути след чупене на копченцето / и раздел битова електроника, верно ,гнусни пцувни ми идват в главата ...... |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 31, 2012 2:33 Заглавие: |
|
|
Поне да беше снимал колко дълбоко и как е отчупено за да ти се даде съвет може ли въобще нещо да се направи или не може.В краен случай мога да предложа оригиналния нагревател за модела нов.Цената ти е на лични. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|