|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pif4o77 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 06, 2012 20:49 Заглавие: Да Благодаря на модератора....... |
|
|
| .... за дето ми изтри темата и я прати в модераторския кош, а тъщата прати в болница да я шият, мен пък прати в сервиза понеже съм бил некъдърен да се справя. Аз пък ще му пожелая да му се развали ЛЦД-то, докато го сваля да го качи в колата, ключа в шахтата да си изпусне, на пиян ключар да попадне грешен ключ да му направи, в патрона на колата да му се чупи, на майстор да иде, жиците да му обърка инсталацията да му запали......! И те така, все хубави работи да му се случат, явно тва не е форум в които се помага, всъщност "Фюлера" тук не даде възможност на някои да помогне, аз сам щях да преценя мога или не да се справя с проблема. Ако можех и исках да го занеса в сервиза нямаше да пускам тема, или може би ти си един от маисторите в сервиза дето ми затри темата Smile е да ти кажа, с твоя помощ или не аз телевизора ще си оправя, не едно и две неща съм си оправял сам, а сега можеш гордо да затриеш и тая тема докато не са я прочели много хора, аааа и те съветвам да затриеш и профила ми, не искам да имам нищо общо с такъв форум в които модераторите играят роля на Фюлери. Знам че обяснение що изтри темата няма да получа, но едва ли съм нарушил правило в форума, освен ако правилото е да не питаш за съвети:) |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Ное 06, 2012 21:04 Заглавие: |
|
|
Майка Тереза умря.А това тук не е нейния сайт. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 06, 2012 21:23 Заглавие: Re: Да Благодаря на модератора....... |
|
|
| pif4o77 написа: | | мен пък прати в сервиза понеже съм бил некъдърен да се справя. |
Че си технически неграмотен си си го казал и сам(не че не се вижда от 100км като ти прочетат бръщолевенията).И по-конкретно тук-
| pif4o77 написа: | | Отворих го ама какво ли разбирам |
И тук-
| pif4o77 написа: | | не знам кое е как се казва и къде да го търся |
Дивите ти селски клетви повече подобават на някое бабе от Женския пазар,но щом си решил да се излагаш така-ОК.И не-не си остроумен.
| pif4o77 написа: |
И те така, все хубави работи да му се случат, явно тва не е форум в които се помага |
А ти конкретно с какво и на кой тук си помогнал!?Щото като гледам всичките ти постове тук са реване за нещо си.Само че тук никой с нищо не ти е длъжен.
Когато се опитваме да се представим за начетени-първото е най-важно нещо е да не се излагаме.Пише се фюРер(от немското fuhrer).
| pif4o77 написа: | | но едва ли съм нарушил правило в форума, освен ако правилото е да не питаш за съвети:) |
Нарушил си формално поне пет правила за оформяне на тема,заглавието и и техническата конкретика в нея.
| pif4o77 написа: |
с твоя помощ или не аз телевизора ще си оправя, не едно и две неща съм си оправял сам |
Явно си голям майстор.Познавам доста много добри специалисти и никой не е на точно 100% сигурен че може да отремонтира даден уред.Явно ти си нещо повече от тях.Но докато се мъчиш да го поправиш не забравяй думите на Хайтов че "едно е да искаш,друго е да можеш,а трето и четвърто..." както и че с неграмотността си "вместо да изпишеш вежди можеш да извадиш очи" и ремонта после да легне "много по 40"(сиреч към гюма).
| pif4o77 написа: | | аааа и те съветвам да затриеш и профила ми, не искам да имам нищо общо с такъв форум |
Done! _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|