| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
RM Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 13, 2012 19:13 Заглавие: Сигурна оптика KSS213D |
|
|
Трябва ми сигурна оптика KSS213D за SONY музика. Питах мои приятели, но никой от тях не поиска да ми продаде или достави.
Явно са много поблемни. От интернет намирам за 9$US ...
Но на мен ми трябва изпитан и сигурен доставчик и част.
Намирам една в ешопа но е за около 80 лева
Ако е толкова скъпа ... отивам в една Автоморга взимам една букса за запалка от кола, пробивам една дупка на средата на уредбата и монтирам , хем ще си пали цигарите хем ще може да си забучи една флашка с музика ... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 13, 2012 19:18 Заглавие: |
|
|
Мога да предложа оригинални,100% читави.Писал съм ти на лични.
P.S.Сашо го е казал-наложи ли се въртене-значи вече е извъртяла земния си път... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Сря Ное 14, 2012 2:39; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Ное 13, 2012 20:08 Заглавие: |
|
|
| Тия пущини са адски капризни. Възможно е да не ти работи, да я настроиш със тримера и да тръгне и след като загрее уредбата пак не чете. Тогава настройвах и си работи. Всъщност в ръководството на уредбата пишеше да се изчака 2 часа на включен щепсел за да влезе в режим и да се махнел конденза, но аз съм убеден че температурно не е стабилна. Най-добре я изчакай уредбата или там каквото е плеър, да се стопли и тогава настройвай. Опитай го това със настоящата оптика. Ако не си пробвал де. |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 13, 2012 20:31 Заглавие: |
|
|
Една оптика работи добре или не.Почнеш ли да и базикаш тримера значи е негодна за гюма Относно модела няма как за струва 15 лева примерно и да е хубава  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
RM Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 13, 2012 22:19 Заглавие: |
|
|
Рядко се занимавам с това, и съм забравил всичко ... някъде имах едни осцилограми на сигнали от главата, за фокусирането на лъча и равномерното пу попадане върху фотодатчиците. Надявам се без много задълбаване да стане  |
|
|
 |
|