| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emo-evropa Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 22, 2005 20:57 Заглавие: Дъмп за WATSOON shasi 11AK19E3 |
|
|
Телевизора не се запуска/стои само на ст.бай/ . Без памет или с някои записи от подобни шасита на VESTEL излиза от стен бай но не се управлява от пулта.Клиента твърди,че понякога е тръгвал и работел нормално,друг път не можел да се спре от пулта.Единствено смених кварца 18 мега херца ,но същото.Ако някои има правилен дъмп да го метне пък ще видим КОЙ-КОГО БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 22, 2005 21:02 Заглавие: |
|
|
| emo-evropa, имаш поща. |
|
|
 |
GOSHO Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2004 Мнения: 1450 Местожителство: Варна - с.Тополи
|
Пуснато на: Пет Юли 22, 2005 21:27 Заглавие: |
|
|
И от мен един, от личната изба  |
|
|
 |
zxcr Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 24, 2005 1:29 Заглавие: |
|
|
Ако поне бе дал модел на телевизора или някакви данни за процесора -мисля щеше да е по лесно но все пак на слуки...
Що ли е Watsoon |
|
|
 |
emo-evropa Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 24, 2005 10:00 Заглавие: |
|
|
благодаря за дъмповете,но проблема ми остава. И се чудя дали не е процесора,а хич не ми се ще! Процесора е SDA5223 A013. И със всички версии на изпратените ми дъмпове се държи така; Запуска се от канал+ на т.в. сменява позициите ,показва графиката на звукът,но не приема дистанционното. А с различните записи размера по вертикали на снеговалежа е различен. днес мисля да проследя импулса от приемника, да се закача на шините да видя дали ще излезе нещо.Ако имате идея МОЛЯ! Междодругото Гошо благодаря ти, но не получих от теб фаил със дъмп. АКО МИ ОСТАНЕ ОщЕ НЯКОИ ДЕН НА МАСАТА щЕ МУ ВИКАМ WATSOOON  |
|
|
 |
top serviz Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 24, 2005 12:11 Заглавие: |
|
|
| Ако не се лъжа това TV трябва да тръгне и без памет и да се управлява от дистанционното . Явно при теб има проблем и със самия пулт (променена честота на кварца ) . Сигурен ли си , че пулта работи . Пробвай с някой на TV Philips гаранция , че го управлява . |
|
|
 |
GOSHO Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2004 Мнения: 1450 Местожителство: Варна - с.Тополи
|
Пуснато на: Нед Юли 24, 2005 12:18 Заглавие: |
|
|
| emo-evropa написа: | | Междодругото Гошо благодаря ти, но не получих от теб фаил със дъмп. |
Дъмпа е прикачения фаил . download attachment |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Юли 25, 2005 22:31 Заглавие: |
|
|
Излезе приемника ,защо се държеше така нямам представа/в началото не тръгваше и от самото т.в. А пете волта си бяха прекрасни / А пък памет и приемник ми мирише на мълния,още повече че сега се държи като за тунер,но за сега го отмествам в глухият ъгъл,че вчера пак гърмя яко БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ. |
|
|
 |
|