| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 26, 2012 11:57 Заглавие: Каква е разликата между двата на надписа AV и VIDEO-НАУЧЕНО |
|
|
Телевизорчето е 14" JVC. Има отпред изход по ниска чинчове и отзад изход и вход по ниска пак чинчове . Дошли от Виваком да им монтират приемник и не могли да изкарат картина и пращат клиента да го донесе за ремонт . Те са натискали бутона нула на дистанционното и на екрана изписва AV но няма нито картина , нито звук . Аз натиснах бутона AV/TV и на екрана изписа VIDEO и вече има и картина и звук .
Та каква е разликата ?  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем... 
Последната промяна е направена от коцев на Пон Ное 26, 2012 14:28; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 26, 2012 12:59 Заглавие: |
|
|
| "14" JVC ??? Шаси ???. Има отпред изход по ниска чинчове и отзад изход и вход по ниска пак чинчове" |
|
|
 |
doik Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 26, 2012 13:36 Заглавие: |
|
|
| На нулевият канал(av)презумцията е да се гледа видео рекордер по висока честота,а на AV-вход по ниска |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 26, 2012 13:43 Заглавие: |
|
|
| Отпред вход ли е или изход? Къде са вкарвали чинчовете? |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 26, 2012 13:56 Заглавие: |
|
|
Грешката ми е че съм написал отпред че има изход .
Отпред има вход по ниска с два чинча , а отзад има четири чинча ,два вход и два изход . От Виваком натискат нулата и на екрана изписва AV. Обаче нито отпред нито отзад като се подаде сигнал на входовете няма картина . Като натиснах вече бутона AV/TV ми изпише VIDEO и вече има картина както отпред ,така и на входа отзад .
За това попитах каква е разликата ?  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 26, 2012 14:01 Заглавие: |
|
|
Ами вече ти я казаха:
| doik написа: | | На нулевият канал(av)презумцията е да се гледа видео рекордер по висока честота,а на AV-вход по ниска |
|
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 26, 2012 14:26 Заглавие: |
|
|
Разбрах за презумцията и считам темата за приключена .  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|