| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DICHI Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2004 0:22 Заглавие: Среща |
|
|
| Ммчета,на 24 и 25 в Рибарица,има среща на всички сервизни работници независимо да ли са членове или не на НБС-СЕТ.За запитвания на 0887272650.Всеки е добре дошъл. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2004 20:55 Заглавие: |
|
|
| На тази среща в село Рибарица има ли тема или ще се дискутират свободни теми от сервизния бранш? И къде ще е срещата защото доколкото знам Рибарица е доста голямо и красиво село? Напиши два реда да не ти звъним за глупости. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
DICHI Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 12:58 Заглавие: |
|
|
Зная че съм нарушил малко правилата ,но на тази среща колегите ще обсъждат и ремонти.Така мисля че се вписвам до някъде в раздела.Темите иначе са свързани с Нац. браншови съюз.(бъдещи семинари,морален кодекс,как да си помогнем взаимно в сервизната дейност)
Извинявам се за поставянето на тази тема в този раздел! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 18:19 Заглавие: |
|
|
Добре де, напиши си тема в правилния раздел, опиши място, дневен ред, настаняване (нощувка), меню, дегустации на разни ракии, и каквото още смяташ за важно, ако трябва и карта сложи, че както отбелязаха Рибарица е доста дълго село. В тази тема само сложи линк към съобщението ти.
Иначе Лулчев трябва да стане на телефонистка. Да не би GSM му да е с добавена стойност (импулсен)  _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
техник Гост
|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 20:16 Заглавие: |
|
|
| Филипов що не смекчиш малко тона писна ми да ти чета ироничните и високопарни изказвания канят ни на среща а ти се дървиш незнам в този форум за господ бог лисе мислиш или си избиваш комплексите сигурно по цял ден нямаш работа в сервиза и вечер си отпушваш енергията тук ако искаш ела в рибарица да те видим що за птица си и без това ти е близо Чакаме те |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 23:53 Заглавие: СРЕЩА В РИБАРИЦАМного |
|
|
Много време се замислях,но вече добих смелост,щом и други мислят като мен.
Уважаеми г-нФилипов : Време е да се замислите за тонът във този форум.Какъвто и да сте,каквато и роля да ви е предоставена,смятам,че тук участват високо ерудирани,образовани и интелигентни колеги били те инжинери или средни специалисти,но все пак-специалисти,чийто интереси са свързани с този форум.Всеки пише както смята,че интелектът му позволява.Не сте вие човекът,който трябва навсякъде да се бъркате,защото в бързината,всеки прави граматически грешки-включително и вие и не всички участници особено колеги от чужбина имат кирилизация в шрифтовете си.Моят съвет към вас е-ако желаете да помагате безкористно на колегите то правете го с колегиален тон,а не високомерно и от позицията на всезнаещ като селска даскалица.Съгласен съм с колегата Динко от Враца- елате в Рибарица И ТАМ СЕ ДОКАЖЕТЕ-КОЙ СТЕ. |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2004 9:08 Заглавие: !!! |
|
|
| Колеги,колеги,колеги...успокойте топката! Взеха да прехвърчат опасни искри! Мисля, че не си струва да си хабим нервите, и без това ежедневието ни предоставя достатъчно поводи за това. Гледайте по-спокойно на нещата от живота и не се ядосвайте на грешките на другите!!! |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2004 11:00 Заглавие: |
|
|
| Жоре наистина прехвърчат искри но при положение че сме хора от един бранш и има взаимно уважение между нас и си помагаме взаимно е доста тъпо и унижаващо да те апострофират постоянно и то във интернет мястото където има пълна свобода да си изказваш мнението .Тъй като познавам лично Дичи и Веско Дилов заставам напълно на тяхна страна а Филипов наистина ако иска може да излезе от кибер пространството и да доиде на Рибарица даже поемам ангажимента да мина през Плевен и да го взема ако иска да не се охарчва за транспорт |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2004 22:36 Заглавие: СРЕЩА В РИБАРИЦАМного |
|
|
Нека колегите ме извинят за прекалено острият тон,но в сайта на НБС-СЕТ,където общуват колеги-професионалисти от цялата страна не съществуват крайни и нецензурни думи и обиди.Във всички дискусий цари атмосфера на толерантност и взаимно уважение на интересите и проблемите на техници и инженери-електронни специалисти.Общото,което ни свързва са технически въпроси,свързани с ежедневната ни работа.Не би трябвало да се обръща прекалено внимание на устави,порядки и превантивни решения от страна на модератора.Бавно,с течение на времето нещата ще си дойдат на място,но не с казармени правила.Ние всички ,мисля,сме над средно интелигентно ниво и би трябвало да общуваме като възпитани хора.Пожелавам го на всички в името на прогреса и зачитане потребностите на участниците във форума.
С уважение:ВЕСКО ДИЛОВ-Гр.ВРАЦА |
|
|
 |
|