| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
integrall Нов потребител

Регистриран на: 03 Мар 2005 Мнения: 44 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Дек 07, 2012 10:55 Заглавие: Купувам захранващ адаптор за монитор |
|
|
Купувам захранващ адаптор за монитор SHARP LC20VM2
с партномер UADP-0205CEZZ.
може и повреден да е.
Предложения на ЛС или скайп integralla. _________________ това ми е работата |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 07, 2012 10:57 Заглавие: |
|
|
Мога да предложа нов.Цената ти е на лични.
И закво си не повдигна старата тема ами пусна нова??? _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
integrall Нов потребител

Регистриран на: 03 Мар 2005 Мнения: 44 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Дек 07, 2012 12:16 Заглавие: |
|
|
Моля предложения да ми пишат само сериозни хора. _________________ това ми е работата |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 07, 2012 12:30 Заглавие: |
|
|
Къв ти е па на теб проблема бе???Да ти го подари някой ли???
Попитал си за нещо,видял съм че мога да ти помогна и съм ти изпратил оферта.Не ти изнася,подминаваш напред без излишни озлобени плюмчения кой бил сериозен,кой бил несериозен,без подобни лични кавалификации и т.н.-
| integrall написа: | | Ти добре ли си? |
Аман от народ с пяна на устата.Ти гледаш да му помогнеш,то ти се звери насреща,все едно че си му опрял ножа у гърлото да го купи непременно от тебе.
Айде!!!
P.S.И след като очевидно няма да спреш да ми пълниш ПМ с квалификации участието ти тук приключва.Папката ми за ПМ не е кошче за мисловни отпадъци. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|