|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
gogatatata Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 28, 2005 7:37 Заглавие: Моля за съвет!!! |
|
|
Здравейте, искам да си купя домашен усилвател 5+1,който да може да управлявя активен SUB., обаче не знам какъв да бъде. Разгледах в Техномаркет и други магазини и установих, че единствените достъпни за мен усилватели са SONY 497-цена 429лв и SONY 197-цена 329, като по-евтиния модел май е 2- канален,но има режим А/В и А+В,което не ми е ясно какво означава, но в магазина го имаше свързан и свиреха 4 колони едновременно,а можеше да свирят и 2 по 2, Моля да ми разясните какво означава това А/В и другото, което ми предложиха, но на старо е усилвател ONKYO-цена 330лв., 5+1,казаха ми, че е с реална изходна мощност 5X80W.Моля да ми кажете по нещо за тези усилватели(въпреки оскъдната информация,която ви предоставих)и да ми предложите някои модел усилвател
и място,където се продават такива или подобни.
Благодаря Ви!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 28, 2005 7:47 Заглавие: |
|
|
Всичко зависи оттова какъв е източника от който ще вземеш сигнала.При варианта A/B имаш два усилвателя а се превключват само колоните , или четирите или едната двойка или другата. Тоест това е стерео и с него не можеш да постигнеш обемност която предполагам търсиш.Ако източника ти има два изхода този ще свърши работа но ако искаш да възпроизвеждаш звук да речем от DVD то тогава ще можеш да възпроизведеш само 2 от всички канали. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 28, 2005 15:26 Заглавие: |
|
|
| Взимай "Онкио"-то но много внимавай да не е имитация.Тзи фирма е много напред в аудиовъзпроизвждането.... |
|
|
 |
nik_69 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 28, 2005 15:38 Заглавие: |
|
|
И аз съм,за ONKYO(наистина е марка)и гледай да има дистанция,че не можеш му намери  _________________ Nikolay Ivanov
Skype(nikolay6905) |
|
|
 |
soundMAN Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 28, 2005 15:54 Заглавие: малка насока към покупка.... |
|
|
Здравейте ! Явно ще се дават парички,но като ще се дават,поне да не е напразно.Та относно максималният финансов ресурс,който сте решили да отделите няма да влизам в подробности,но барем ще ви понасоча мъничко.Лично аз бих предпочел ONKYO-то,но както каза Stoy4o не се знае доколко не се е "онкиясало" - я поправка,я някой ментак с поставена отпреде емблема на истинският производител (от поста Ви мисля,че Ви е малко непозната темата).Нищо лично,но все пак бих Ви посочил нещо друго,защото,когато се дават пари трябва да се търси оптималния вариант за тях.Ето Ви едно предложение - http://www.electron.bg/product_info.php?cPath=39&products_id=1554&DDMid=e17d8a03d4f1ba4eb906c30070342899 .По-големият и по-нов модел на посочения от Вас,добра изработка,добър звук и най-вече добра цена с безплатна доставка из страната.Ето Ви още нещо,което имах възможност да тествам - http://www.electron.bg/product_info.php?cPath=39&products_id=3565&DDMid=e17d8a03d4f1ba4eb906c30070342899 .Това е от мене... за тези средства.А ако все пак решите да се хвърлите на ОНКИО-то не би било зле да го огледате и чуете с някой,който е наясно .А може и да драснете на лични за кой модел става дума.Успех в покупката и помнете,че ИНТЕРНЕТ-а е бизнес... !
ПП. и това да има опционален суб изход да не Ви става критерии.По-добре парите за него да отидат за по-добри колони (най-вече предни). |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|