Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

оара ми върти много слабо

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
atanas1987
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Дек 27, 2012 18:55    Заглавие: оара ми върти много слабо Отговорете с цитат

Здравейте,
Имам проблем с втори сешоар които духа много слабо (проблем с нагревателя няма). Започнах да се правя на майстор Very Happy и като отворих вътре всичко си беше ОК. Имам съмнения че четките на мотора са сдали багажа но ... не знам.
Ще се радвам някои да ме посъветва защото съм още нов в тази сфера и да обесни като за средностатистически човек Smile.

П.П. Форума има доста информация и мнения на професионалисти. Браво на модераторите, ще се надявам в бъдеще и аз да допринеса за развитието на форума. Весело прекарване на празниците.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
hidrazin
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Казанлък

МнениеПуснато на: Чет Дек 27, 2012 19:12    Заглавие: Отговорете с цитат

И какво общо има сешоара с електрониката? Сигурно има проблем със софтуера. Laughing
Виж сега вземи му махни космите от оста на двигателя и смажи втулките на моторчето. Ако не се оправи сешоари продават на всеки пазар и в много магазини.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
jonov
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Комощица

МнениеПуснато на: Чет Дек 27, 2012 19:18    Заглавие: Re: оара ми върти много слабо Отговорете с цитат

atanas1987 написа:
Браво на модераторите, ще се надявам в бъдеще и аз да допринеса за развитието на форума. Весело прекарване на празниците.

Very Happy Само заради тези благи думи темата ти не е още в коша Laughing
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети