| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
electronicsdiy Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 07, 2013 16:34 Заглавие: Варненските магазини за електроника... |
|
|
Здравейте, има ли някой като мен който смята че варненските магазини за електроника не са на нивото което се очаква?
Аз пазаря основно от Елимекса, защото там намирам повечето неща които търся (за мен има разнообразие). Млад конструктор отдавна го няма физическият магазин, ако съм от Варна как мога да купя от тях или трябва с куриер да ми го носят?
За Братан нямам конкретни наблюдения относно цени и разнообразие на компоненти защото рядко минавам от там.
Фарнел и Маузер имат ли физически магазин във Варна? Ако не как се поръчва от тях без да плащам 40 евро за доставка?
Странно е да вземеш компоненти за 10-20 лева и да платиш 80 за доставка?
Моля за коментари и мнения. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 07, 2013 18:41 Заглавие: |
|
|
За Farnell може да се ползва КОМЕТ. _________________ RemoteControls |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Яну 07, 2013 19:22 Заглавие: |
|
|
Comet нямат магазин във Варна!  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 07, 2013 21:01 Заглавие: Re: Варненските магазини за електроника... |
|
|
| electronicsdiy написа: | | ...Фарнел ....имат ли физически магазин във Варна? Ако не как се поръчва от тях без да плащам 40 евро за доставка?.... |
Отговорил съм ти на второто изречение.
Ще си платиш куриера за доставката София - Варна която ще е в рамките на разценките на избрания куриер ЕКОНТ или СПИДИ. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 08, 2013 0:56 Заглавие: |
|
|
Контейнер ли ще вкарваш,че ти искат 40 евро? Като не си ходил при Братан,вземи че иди. Той ще ти вкара каквото искаш за далеч по-малка сума. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили!
Последната промяна е направена от Ditronix на Вто Яну 08, 2013 0:58; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Яну 08, 2013 0:57 Заглавие: |
|
|
Разбира се, но ако си направим сметката:
ПИК който в фарнел струва 6 лева, във варненски магазин струва 12, ако го взема от София и платя 7 лева за куриер излиза още по скъпо.
Защо в София да има повече магазини и по разнообразни, а във Варна да няма? Сякаш се намираме на майната си та няма кой да донесе нещо? Летище има, пристанище има, абе всичко има, ама нищо няма?
40 евро е доставката от маузер, ако не вярваш влез, сложи си 1 LM317 в кошницата и гледай  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 08, 2013 1:21 Заглавие: |
|
|
Къв е смисъла от тая тема че нещо ми се губи??Казаха ти вече какво да правиш,ти си продължаваш да си философстваш квото си знаеш...Не виждам какво ще промениш,ако ще и десет страници да оревеш колко ви било онеправдано положението във въпросния град.Освен че все повече заприличваш на един герой от шоуто на Слави(Шишо Бакшишо).А и то не е за реване, а за радост.Щом е така значи си намерил прекрасна търговска ниша в близо половин милионен град и още утре можеш да отвориш магазин и да "избиеш рибата".Отваряй сега шампанското по случая,пък утре сутрин в пет и полвина с бодра крачка към пристанището/летището...и гледай да станеш рано,че току виж някой откраднал бизнес-идеята...
А колкото до това което си дописал за транспорта-Ами нормално да е толкоз при положение че говорим за доставка от отвъд океана.А аз ще ти подшушна и друг чалъм(пък ти някой ден ше почерпиш ).Всички световни икономисти са на мнение че водещото място на китайците при производството на електроника, постепенно ще се измести до 5-10години в посока Индия.Просто трябва да изчакаш.А индийците са си живи нашенски цигани,казано попростому.И освен скъпите методи за доставка-диейчели,самолети,кораби и совалки индийците ще ползват и евтин вариант за транспорт-конска каручка.Те даже се канят да изстрелват и каруца към Марс...Предполагам щом имате пристанище и летище ще имате и текезесарски двор,щото пратките ще се получават там...
P.S.Ако не си ми разбрал иронията от първия абзац,ще ти го кажа и малко по-сериозно-защо е така дереджето в града ти,можеш да си отговориш и сам разгръщайки учебник по икономика/мениджмънт за средните училища.Колкото е търсенето-толкова е и предплагането.Или казано попростому-"никой не ще да има на баир лозе".Само да вметна че при почти двойно население града е двойно по-слаб от Бургас. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|