|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
MiTkO1BG Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 02, 2013 13:30 Заглавие: Продавам 2 бр. сателитни приемници |
|
|
2 бр. аналогови сателитни приемници:
Амстрад - пробван е, работи, но от време на време изключва
Хиршман - има нещо изгоряло не знам какво не съм го давал на ремонт
Давам ги за части, цената е по договаряне (за правилата 18 лева)!
Ако има заинтересовани да пишат ЛС или да се обадят на 0883-499-667, намират се в гр. Кърджали, доставка с Еконт за цялата страна! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
AA Опитен потребител

Регистриран на: 28 Юни 2004 Мнения: 730 Местожителство: ВеликоТърново
|
Пуснато на: Сря Яну 02, 2013 13:53 Заглавие: Re: Продавам 2 бр. сателитни приемници |
|
|
| MiTkO1BG написа: |
Амстрад - пробван е, работи, |
Това сигурно е новогодишна шега - коя програма гледа докато го изпробва дали работи? Извинявам се за коментара! |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 02, 2013 17:02 Заглавие: |
|
|
| За съжаление тези неща не си струват доставката , камо ли да ги плаща някой , много късно си се сетил ! |
|
|
 |
MiTkO1BG Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 03, 2013 18:48 Заглавие: |
|
|
Колеги намерих ги на тавана, не съм ги пипал с години, помня кое колко е здраво, на запитването коя програма съм гледал не се спомням името но още имаше аналогови програми на Астра, затова съм писал за части, ако на някой може нещо да свърши работа да пише, ако не здраве да е  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|