| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
REPAIRMAN Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 25, 2005 10:05 Заглавие: Сензорно управление София 81 |
|
|
Модификацията на този звяр е от тези със 16 програми и само със пасивни елементи-без SAS 6600 и 6700.При натискане на бутоните постоянно спират да се превключват програмите а пък ако се установи на един от тях (5-ти) не могат да се включи нито един от другите.Произволно ту започват да се превключват,ту престават.
Обикновено не се занимавам с тези газоразрядни лампи , ама сега няма как.Почистил съм със спирт всички контактни пластини призапоих всички резистори и лампи.Забравих , първо почистих платката с коресилин , че от тютюна цялата лепнеше.Помогнете със съвет моля. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 25, 2005 10:15 Заглавие: |
|
|
най често проблема е в лампичките и аз ги изключвам.Ако гледаш кабелна телевизия си купуваш едно китайско дистанционно за 50 лв и си решаваш проблема.Те не се вграждат а стоят до телевизора .Има десетина телевизори така съм направил _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 25, 2005 10:25 Заглавие: |
|
|
Има съпротивления през които се подава минус 90Волта,пробвайте да ги окъсите. _________________ Димитър |
|
|
 |
vlad_o Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 25, 2005 10:45 Заглавие: |
|
|
Забрави Лампички не можеж да намериш...Отбери една две които да са що годе здрави и на един два канала да работи....Иначе.само с ново ДУ. Ако има смисъл. _________________ ДЕИСТВАЙ СМЕЛО И СМАХНАТО
SKYPE vvvlado53 |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 25, 2005 12:43 Заглавие: |
|
|
| Мога да ти дам доста лампички ,сваляни от Софии на които съм слагал вътре дистанционни ,само ми се обади на ПМ ако си от София! |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 25, 2005 18:14 Заглавие: |
|
|
Дистанционно на СОФИЯ По добре не си го набутвай  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 25, 2005 18:18 Заглавие: |
|
|
Сашо- ти четеш ли какво съм написал ,или просто да се намираш в приказка? Що се отнася до поставяне на дистанционни на София -слагал съм ,без да се набутвам ,даже на времето слагах на един приятел платка с 4 SASа и вместо лампички светодиоди-още работи-ама бяхме по-млади и девиза беше "залудо работи -но залудо не стой"  |
|
|
 |
bobitv Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 25, 2005 19:19 Заглавие: |
|
|
| На времето и аз съм правил и монтирал на доста тв-София-81 преработки със SAS-ове,като позициите си ги оставях 16. В последствие някои от апаратите са ми идвали за монтаж на ДУ,при което съответно преработките се свалят.И сега мисля, че в сервиза имам поне една останала такава, която с удоволствие бих я подарил на колегата да свърши работа . Важното е да сме в бизнеса... |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 25, 2005 19:36 Заглавие: |
|
|
Старо да любиш и старо да кърпиш това е губене на време и харчене на пари !  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 25, 2005 20:06 Заглавие: |
|
|
| Да ,и аз имам още платки от тези ,но са голи.Предлагам му най простия вариант ,да му дам глимки ,100% дефектите свързани с превключвание на каналите в тази схема са от промяна на параметрите им. Толкова! |
|
|
 |
|