|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
shopov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 30, 2013 20:25 Заглавие: Купувам стойка за маса на телевизор LCD |
|
|
| Купувам стойка за маса за ТВ LCD LG 32 инча от Пловдив.- Втора употреба. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 30, 2013 20:58 Заглавие: |
|
|
Абе,господин tehnik,така случайно да ти е идвало на акъла че всеки модел му е различна???Ако такива телевизори не идват при тебе,барем в магазин за телевизори не си ли влизал???И сега ще се учим кво е мануал ,кво е парт-номер,па после кво е суфикс-код на марката,щото те различните суфикси имали различен дизайн.Айде нема нужда-прати ги на някой нормален сервиз-там да определят парт-номера на оригиналната и да я поръчат.
Не че нещо,ама кат чета такива тъпи теми като тая и като двукратните ти питания "има ли цветност на телетекст?" си мисля че нивото на форума падна под това не на дира и "направи си сам",ами на data.bg.И тва са писания на потребител,дето има претенциите да е сервиз и е регистриран от 10годин тука.И по кво питането ти се отличава от питането на една най-обикновена лелка дето си търси стойка за телевизора и никога не е ловила отвертка през живота си???Ми че аз имам клиенти дето са готвачи,счетоводители и още кви ли не професии и са по в час от тебе...
Аман!  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|