Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Съвет за избор на BGA разпояваща/запояваща станция

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
manoleo
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Фев 08, 2013 19:02    Заглавие: Съвет за избор на BGA разпояваща/запояваща станция Отговорете с цитат

Здравейте,

от известно време искам да се сдобия с една такава станция основно с цел разпояване/запояване на графични процесори на PS3 и xbox360. Тъй като има огромно разнообразие от такива в интернет, а аз съм съвсем начинаещ, доста се затруднявам в избора. Вече направих една грешна покупка на маломощна станцийка със съвсем друго предназначение, без изобщо да подозирам колко далеч съм от истината. Иска ми се този път да съм малко по-добре информиран преди покупката.

Бюджетът е максимум 3000-3500лв. Четох разни неща, гледах клипове, от различни места ми препоръчаха някои машини и за момента се колебая между следните три варианта: Вариант 1, Вариант 2, Вариант 3.

Не съм решил окончателна да е някоя от точно тези трите станции, затова ако имате и други предложение ще се радвам да ги видя. Приемам всякакви насоки, мнения и идеи от хора с опит и знания по темата.

Виждам че има голямо изобилие от китайски марки като ACHI, Scotle, LY, BIRD и др., които имат почти еднакви модели, което ме кара да си мисля че всичките са имитации на някоя по-сериозна марка. Кои са водещите производители на такива станции? Сигурен съм че при тях и цените ще са съвсем други, но искам поне да направя сравнение.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
manoleo
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Фев 09, 2013 19:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Дали може поне някой да ми каже къде на друго място мога да попитам същите неща?
Върнете се в началото
mishomvp
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Златоград

МнениеПуснато на: Нед Фев 10, 2013 0:37    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами погледни тук. Тези са китайски Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
manoleo
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Фев 19, 2013 15:37    Заглавие: Отговорете с цитат

Вече реших станцията да е Jovy RE-8500. Темата е за триене общо взето.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети