| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 29, 2005 18:25 Заглавие: sony kv-21t5r chasi fe-1 |
|
|
| Седят два броя отдавна.Проблема им е,че нямат звук и картина при наличие на високо напрежение.Няма и OSD.При увеличаване на G2 се вижда обраен ход при син екран.Светодиода мига 5 пьти през равни интервали.Смених CXA2060,EEproma no нищо.Помогнете ! Предварително благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 29, 2005 19:03 Заглавие: |
|
|
| Виж си пощата, може да е от полза. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Юли 30, 2005 22:42 Заглавие: |
|
|
| Лошото е,че в упоменатия документ дистанционното е RM338,а при мен е RM883.Вижте става въпрос за това,че в тези телевизори след известно време не държи ABL-то.предполагам.В CXA2060 това e 21 крак.В процесора не виждам контрол по ABL.Предполагам сьщо,че много колеги са се сбльскали с такьв проблем и ако го обсьдим ще е от полза за всички.В руските форуми казват да се сменят всички диоди учасващи вьв веригата.Не сьм много сьгласен.По добре е да изключим ABL,но как.Въпроса ми е като на новобранец,но какво да се прави,случва се и на стари кучета.Благодаря за вниманието.А ако имате време дайте да обменим мнения. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 31, 2005 10:05 Заглавие: |
|
|
| Фикри Нури написа: | | Лошото е,че в упоменатия документ дистанционното е RM338,а при мен е RM883. |
Ако става дума за това което ти изпратих по пощата, то там става дума за пулт RM887, а такъв RM338 според мен няма изобщо.
Този телевизор (в зависимост от модификациите си) може (и е окомплектован ) с няколко пулта, но във всички присъстват необходимите бутони за влизане в сервиз.
Все пак във въпросния документ има допусната неточност, вместо Vol- би трябвало да бъде Vol+. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Юли 31, 2005 10:34 Заглавие: |
|
|
| Прав сте колега.Извинявай.Като разпечатах документа видях грешката.Успях да влезна в сервиза.Проблема се оказа в това че и на двата прехвалени СОНИ-та кинескопите са духнали.Единия няма емисия по R,а другия по G.Дочуване. |
|
|
 |
|