Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Въпрос за видеорекордер "Панасоник, NV-FJ628"

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
surfboard
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Фев 18, 2013 18:18    Заглавие: Въпрос за видеорекордер "Панасоник, NV-FJ628" Отговорете с цитат

Здравейте. Радвам се че успях да попадна на форума ви и се надявам тук да успея да открия отговор и на моя въпрос. Последният е свързан с гореспоменатото видео.
Макар, че модата на видеото отдавна отмина, аз съм стар ценител и до ден днешен си гледам записите и правя нови такива на настоящото си видео, което е "LG Video Doctor Gold, 6 head hi-fi stereo HQ. Като цяло съм много доволен от видеото, записва изключително чисто и предава много добре, но винаги съм се възхищавал на кристалния образ, който вади видеото на Панасоник. Затова реших да си купя такова и попаднах на една оферта, в която купувачът твърди, че този модел видео е с 6 глави, а на обявата пише "4 head". Попитах го с колко глави е видеото и той ми отговори че било с 6 глави - 4 за видео и 2 за аудио, което правило общо 6.
Питам се тогава, моето, което ползвам в момента и на което пише "6 head", по неговата логика 8 глави ли трябва да е?
Искам да разбера с колко глави е видеото, което възнамерявам да закупя и дали има риск да е с по-малко глави от моето, което използвам в момента /и на което пише 6 глави на вратичката/.
Другият ми въпрос е, тъй като нямам преки впечатления от точно този модел видеорекордер, а от по-стари такива, можете ли да споделите коментари, отзиви и лични впечатления от него? Предава ли наистина чисто, как е записът, как се справя с работата със стари касети? Моето LG например откакто си е купено има проблем с тях - взема ли касета от видеотека, винаги я предава на хоризонтални бели черти, които се появяват от време на време. Забелязах, че когато пусна същата касета в друго видео, чертите не са бели, а тъмни например. Но по принцип, най-хубавите картини, които съм виждал са били от видео Панасоник, само че по-стар модел от горния.

Та като цяло двата конкретни въпроса са:

1. С 6 глави ли е видеото?
2. Заслужава ли си и как се справя?

Exclamation Arrow Имена на марки и модели-на родния им език Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети