|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sachmata Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 18, 2013 18:25 Заглавие: Терморегулатор от -20 до +10 |
|
|
Господин Филипов ако мислите да ми триете всяка тема или да ми я заключвате, тогава ми кажете кое е главния админ да си пусна оплакването както си му е редът _________________ http://probook.bg/profile/34420313/view |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 18, 2013 18:30 Заглавие: |
|
|
Колко теми още ще наплющиш??
Това е четвърта която ти трия.Ти кво си мислиш,че ще бълваш теми докато на модераторите им писне да те трият ли???Че някой е длъжен да върви след тебе и да трие щото ти си се изседнал на бутона enter и набиваш кат обезумял???
Колегата Филипов е преценил да ти я заключи-точка.За кой пореден път да напомня че когато сте се регистрирали тук сте се съгласили доброволно да се съобразявате с решенията на модераторския екип.
Понеже се извини-бан няма да има.Но и няма кво да ме питаш мене-разберете се с колегата Филипов.При всички положения обаче не горя от желание да продължавам да трия.
P.S.И след като продължи в същия дух и наклепа още десет теми участието ти тук приключва.Този път вече за постоянно. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|