Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

HDMI свързване PS3-ТВ

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Inoel
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Фев 28, 2013 17:09    Заглавие: HDMI свързване PS3-ТВ Отговорете с цитат

Здравейте, сдобих се с един ПС3, но нещо не можем да се разберем с него. Досега не съм имал досег с подобни конзоли и не съм никак наясно...
Та когато вляза в сетингс ми излиписва:
System software: 4.31;
Като заредя Мултиман пише: 04.18.00, System Firmware 4.30 (SC-36 ! Hermes)
Та предполагам,че след като имам няколко вече качени игри и наличието на Мултиман означава че ПС3-то е хакнато.

Проблема се състои в следното: опитах се да свържа ПС3-ката чрез HDMI с ТВ Самсунг - ТВ-то изобщо не отчита нищо включено, пробвах на ТВ Сони - отчита включено ПС3, но само черен екран.

Включване през СКАРТ - няма никакъв проблем.

Опитах със задържането на на бутона за включване за 5 сек - резултат никакъв.

Включих я през скарт-а влязох в менюто и смених на хдми, превключих ТВ-то на ХДМИ и отново нищо.

Такмо когато се бях отчаял пробвах да я вържа на HDMI и на един стар Филипс на 7 години и каква ми беше изненадата когато ПС3 тръгна от раз.
Моля кажете в какво е проблема и как бих могъл да го реша?

Гледах в нет-а, че доста хора се оплакват от същия проблем и предлагат множество решения - включване ч/з скарт - влизане в менюто и пускане на аудиото ч/з хдми и след това включване на хдми-я, изключване на аудиото, задържане на бутона при изключване и пускане и прочие...при някой тези хитринки са помогнали при други не...все си мислех, че след като и 2те -ува са сони - би трябвало да тръгнат от раз, но уви...

За сега вариантите са ми или да гледам плейстейшъна на 100 годишен, 30 инчов филипс, но през ХДМИ,
или на 40 инчово сони или самсунг, но през скарт...
За съжаление и двата варианта ми се струват еднакво безумни...

ПС: HDMI портовете на ТВ-тата не са изгорени - пробвах други у-ва
HDMI порта на конзолата също е ок - на филипса си върви.
Не е проблема в кабела - пробвах 5 различни - а и на филипса върви
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети