|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
k810 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 04, 2013 1:18 Заглавие: Продавам ESR/C/L/F/T метър |
|
|
Без кутия. Работи с 3.6 волта, auto off, звукова индикация.
ESR: ориентировъчно от 1 uF до 10 000 uF , по нагоре не съм тествал .При ниски стойности на ESR резолюцията е 1 милиом. При утечка в кондензатора под 2 килоома на 3-тия ред излиза информация за утечка.
LC метър: нищо особенно, изграден на базата на LM311. Мери неполярни кондензатори и индуктивности.
F метър: ориентировъчно от 10 Hz до 50 MHz. Входящото стъпало е на базата на BF996 или подобно. С превключване на бутон минава в режим "брояч на импулси".
Термометър: Използва външен цифров който се включва в конектора -DS18B20 като изписва и сериен номер. Работи и с термометър с К тип термодвойка който се включва в клемите за ESR.
Термометри не са включени в обявата.
Веригопроверител: В режим ESR се задържа бутон + и минава в режим проверка на нискоомни вериги с програмируем праг на задействане.
Не съм добавил букси/клеми на входовете LC и F.
Разполагам с платки ако някой иска да си го прави сам.
Видео:http://www.youtube.com/watch?v=98xsp0Jjc-o
80 лв, изпращам с еконт от окр.Бургас. Тел. 0876 111187. Телефон почти не вдигам , за това при интерес пишете Л.С. Имейл имам , но не го пиша понеже веднага следват стотици спам реклами от машините са събиране на имейли в интернет. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|