|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
KRP Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 04, 2013 21:02 Заглавие: Ремонт на захранване CM GX 550 . |
|
|
Здравейте
Първо искам да ви кажа ,че не съм специалист и се извинявам за некомпетентността си относно електрониката но ви моля за помощ защото в момента нямам възможност за ремонт при специалист а камо ли за ново захранване, но пък имам огромното желание да си го оправя сам и с ваша помощ разбира се.
Имам захранване CM GX 550 което спря да работи след натискането на бутона за старт на PC-то отзад на захранването се чу само леко пукане много тихо. След като разглобих захранването се оказа, че предпазителя е изгорял измерих го с мултиметър след като го разпоих от платката.Видимо няма поражения никъде,че дори и на предпазителя.
Ето тук намерих и подробни снимки http://www.itocp.com/htmls/22/n-1522.html ако може по тях да ме ориентирате кои от елементите може да е изгорял и на къде да си насоча вниманието, след сработването на защитата къде и кои са елементите които се очакват да са си отишли . Ако трябва ще направя и подробни снимки ако трябва ще сменя и половината елементи.
Като си нямаш понятие се насочи към сервиз  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|