|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Black and Whit Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 05, 2013 13:59 Заглавие: SeaSonic SS-620GB или Corsair TX 650 V2 650W |
|
|
| Трябва ми ново захранване и се чудя кое от двете е по надеждно и качествено като изработка и поне да се доближава до параметрите които са обявени. Не съм инженер по електротехника и за мен и двете на външен вид изглеждат еднакво, ще помоля хората които разбират от електроника да си кажат мнението чисто технически кое от двете е с по-добра изработка и по качествени елементи. Характеристиките на PC-то са Asus P7P55D, i5 760 raboti na 3,5GHz, 4x2gb ram 1600, GTX 460 1gb, WD 500gb Приемам и други предложения само не и Cooler Master. Бюджет максимум стоиноста на Corsair TX 650 V2 което го намирам за около 180лв. Искам да е по-мощно с презумцията за бъдещ ъпгрейд, че и изцяло нова конфигурация, евентуално след година две надявам се и по-скоро. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Black and Whit Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 05, 2013 19:10 Заглавие: Re: SeaSonic SS-620GB или Corsair TX 650 V2 650W |
|
|
Местиме темата 3 пъти, хубаво добре не е била на правилното място ама защо ще си триеме и постовете ? Сега сигурно и темата ще се заключи сигурно съм нарушил 10 правила. Май наистина няма компетентни в тоя форум или е пъмно с комплексари.
Ми щото ти бяха "много смислени" постовете(и "много съобразени" с правилата на форума ).Това че не са ти отговорили на секундата не значи че трябва на всеки пет минути да плющиш нов пост "никой ли не знаееее".За квалификациите отправени към потребителите на форума получаваш и едноседмична почивка  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|