Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

купувам шаси vestel 17mb24-1 за лцд тв (работещо)

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
asengolemanov
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Мар 06, 2013 19:11    Заглавие: купувам шаси vestel 17mb24-1 за лцд тв (работещо) Отговорете с цитат

От София съм, тел. за връзка 0885 921 755, но най-добре да е на л.ц.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Мар 06, 2013 19:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Мога да предложа нов.И има бутон "преглед",а не да върви някой след тебе и да оправя Exclamation Idea

P.S.Мисля че достатъчно точно и ясно те насочих на ПМ че това НЕ е номера на блока.Въпреки че кое е партидния номер при Vestel съм го разяснявал многократно във форума(а в тази тема съм го показал и със снимков материял) и въобще не съм длъжен да ти го обяснявам персонално и на тебе.Но го сторих.Радвам се че ми се отблагодари с епитети като "пубер" и обясненията за "нервните комплексари".С нервите слава Богу още съм добре.Въпреки 10годишния стаж във форума сред такива като тебе(и всичките ти превъплащения,раздвоения и разтроения на душата-това ти е четвърти или пети ник ако се не лъжа).А годините на пубертета отдавна съм ги минал.Заминаваш отново към бан-листата.
И айде да не се правиш на шляпнат с мокър парцал.Както по отношение на правилата за оформяне на тема,които ти системно и безцеремонно не спазваш(въпреки че многократно си подканян),така и по отношение на таговете,които редовно щракаш без въобще да знаеш кое какво е.Никой не е длъжен да ти върви след задникът и да корегира и напомня едно и също по сто пъти.Нито да ти търпи простотиите които не са нито една или две.
Още по-малко пък да търпи мисловните изпражнения бълвани под другите ти няколко ника-
Цитат:
moderatora e golqmo laino

http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?p=310665
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?p=348984
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети