|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kalki Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 09, 2013 10:22 Заглавие: търся употребявано дистанционно за система Crown HT600 |
|
|
Търся ето този модел дистанционно:
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2399/990891128713427651362773707DY0gvAL0CC5Irqt5RaHw.JPG
Има го в магазините,но 14лв. се видя скъпо на моят съсед.
От известно време му обещавам че ще публикувам обява тук,но чак сега имам тази възможност.
Знам,че като цяло от тази марка техника остават много неща за скрап,така че се надявам едно дистанционно да се намери от някъде.
Засега системата работи с мое универсално дистанционно. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 09, 2013 11:11 Заглавие: |
|
|
Оригиналното дистанционно на тази система (както и на много други от подобен клас) е с кутия направена от найлон (толкова мека и огъваща се ), отвратителна платка от "оризова слама", контактна гума с проводящи площадки от около 2мм в диаметър при това доста тънки.
Та като е и употребявано сам си направи сметката каква услуга ще му свършиш. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
kalki Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 09, 2013 14:51 Заглавие: RC |
|
|
Точно поради тази причина му се видя на човека скъпо 14лв. понеже разчита,че тези които са останали от работеща система са фабрично подбирани,а тези които се продават като резервен аксесоар са с по някакъв фабричен дефект.
Всъщност това не е практика от вчера и днеска.
Засега съм решил проблема с Paco star програмируем пулт за 15лв.
Държи се много добре,но все пак реших да потърся и оригинално такова.
 |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|