|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ARTU Активен потребител

Регистриран на: 10 Юни 2006 Мнения: 88 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Съб Мар 09, 2013 20:47 Заглавие: Продавам SONY SLV-757VP с дистанция+проблем |
|
|
Продавам висок клас видеокасетофон SONY SLV-757VP в перфектно външно състояние, но с механичен проблем - не обтяга лентата около видеоглавата. Касае замяна на зъбно колело, за съжаление не попаднах на читав сервиз.
Видеокасотефонът е оборудван с оригинално дистанционно SONY RMT-118 - перфектно техническо и визуално състояние.
Видеокасетофонът е Hi-Fi Stereo, перфектна картина и екранно меню, картина в картината и чудесни възможности за видео и аудио редактиране, цифрова картина, тунер.
Причини за продажба - не ми се занимава с ремонти, защото не знам накъде да се насоча. Последно чаках доставка на зъбно колело 4 (ЧЕТИРИ!) месеца в Сервиз Радина, дето уж са оторизиран на SONY.
Контакти - съобщение тук, [email protected] или 0888034999
Цена 50 лева. Предпочитам лично предаване!
Снимка - в приложения файл.
Ако някой модератор успее да ми обясни защо три пъти ми се трие обявата - ще почерпя. И в заглавието беше посочено "Продавам," и снимки имам, и цена, и в профила ми е писано откъде съм. Ако е професионална солидарност с некадърниците от РАДИНА Сервиз - нека ме опровергае! Аз тяхната история ще я разнеса на такива места, където не можете да я цензурирате.
Някой от модераторите ти е длъжен нещо да ти обяснява?Така ли?Всичко което има да ти се обясняваме аз и колегата който ти я беше преместил другата го има дъвкано милион пъти(примерно тук и в поне още пет теми в същия раздел,да не кажа че на всеки от модераторите му се налага ежедневно да го обяснява персонално поне по 2-3пъти).Че и на лични ми се помъкнал с ироничните си глупости... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 09, 2013 22:59 Заглавие: |
|
|
Не можах да разбера кво ти влиза в работа годишния финансов отчет на фирмата ми,здравните ми осигуровки,каква "тъжна работа" бил магазина ми и колко некачествени са ремонтите в сервиза ми(понеже съм висял по форумите ).И какво общо имат всички тез озлобени бръщолевения с правилата за качване на изображения!?Благодаря за предложението ти да те банна.Смятам да се възползвам от него.
P.S.Нямаше как да не споделя и тази дивотия която си ми пратил на пощата-
| Цитат: | Явно избиваш селски сопотски комплекси...."жалката" ти фирма ....Ако минавам от там ще ти се обадя...Ама пусто нямам път към вашия умиращ регион....Ти си типичен представител на техническата гилдия. Некадърни, с високо мнение за себе си, вехтошари, мързеливци и всякаква липса на желание за съдействие.
|
Ами като сме такива кво дириш във форума на техническата гилдия бе???Айде,улево!!И не се хаби да ми пишеш и там-и там съм те блокирал... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|