|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kis-electronic Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 11, 2013 20:18 Заглавие: Търся дъмп за KTN DVD-K268 |
|
|
| Търся дъмп за KTN DVD-K268. Флаш памет EN29F040A, процесор SUNPLUS SPHE8200А. Опитвах с дъмпове от други марки със същия състав, но не тръгна. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
rumen va4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 12, 2013 0:19 Заглавие: |
|
|
Ето _________________ Skype: r_va4ev |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Мар 12, 2013 10:39 Заглавие: |
|
|
| Благодаря Ви, колега! DVD-то оживя, има образ, но няма звук, явно този дъмп е от друг модел. Ако някой може да помогне с друг, ще бъда благодарен! |
|
|
 |
rumen va4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 12, 2013 18:37 Заглавие: |
|
|
Софтуера е от този модел. Търси друг проблем или виж настройките в менюто. Подържал съм ги гаранционно, както и много други и съм свалял от доста софтуерите. _________________ Skype: r_va4ev |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Мар 12, 2013 19:33 Заглавие: |
|
|
| Аз малко Ви заблудих, звук има, но е само шум, все едно без да се обработва от ЦАП-а. Сигурен съм, че няма друг проблем, защото аз затрих оригиналния дъмп. Исках да си го запиша за да го имам, но програматора /china willem/ ми направи номер при четенето и така, от нищо нещо, или по скоро обратното...Забелязах, че в менюто сега има настройки за сърраунд 5.1 говорители, а той няма такива изходи. Не помня, дали преди имаше. След доста играчка с настройките, се появи звук, но много премодулиран. При възпроизвеждане на .cda и .mp3 има само този шум и при никакви настройки не се появява звук. Това ме накара да мисля, че може би има вариации на софтуера. Все пак Ви благодаря за отделеното време! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|