Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

тв.нео 1442s сервизно меню

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
gencho47
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пон Мар 25, 2013 19:37    Заглавие: тв.нео 1442s сервизно меню Отговорете с цитат

извинявам се много ако съм пропуснал някои форум но не успях да открия форум за сервизно на нео мод.1442s шаси 21ск-4.pcb txo bsc 24-01 n4014 lc863332b la76810a 24c08 d2499 вертикала и звука ми е трудно да ги видя но ако трябват ще ги напиша.Тунера е 5 волтов. телевизора е с увеличен вертикал и zoom не му деиства. след смяна на тр. на захранването и 220 /160 телевизора тръгна но вертикала не мога да корегирам.проверил съм всички кондензатори със смяна на друг резултата е същият. трябва да вляза в менюто
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети