|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
eset2 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 29, 2013 16:32 Заглавие: Защо ви е толкова високо самочувствието |
|
|
Защо ви е толкова високо самочувствието????
Реших да попитам нещо и веднага се нахвърлихте върху мен,''трябвало да си имам доста понятие от електроника,''аз ако имах вас ли щях да питам????  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 29, 2013 16:49 Заглавие: |
|
|
А като си нямаш понятие има сервизи.Никой не ти е длъжен да ти поднесе на тепсия с кво трябва да замениш тъпия си маломощнен ширпотребен нпн-транзистор при положение че отнема секунди да разгърнеш даташийта и да си напънеш сивото вещество...Кво-ти кат къв се изживяваш-че като си се трупнал тука и някой ти е длъжен да те учи на АБВ на полупроводниковата техника може би/що са параметри на транзистор или наготово да ти поднесе сдъвкано и изплюто с какво трябва да го замениш??Да те поведе за ръчичка до магазина не щеш ли??Или още по-добре да ти го закупи и донесе до вас с бъкличка и дрян?? _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|