| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
borovaneca Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 28, 2005 19:55 Заглавие: Проблем със CD Player |
|
|
Здравейте.Имам следния проблем.Имам радио касетофон в лекия си автомобил.На касетофона има вход за CD Player,към който включвам дискмен.Дискмена го захранвам от акумолатора,чрез стабилизатор-3 волта.Проблема е,че започва да пищи.Като издърпам малко жака за стереото спирс да пищи,но свири моно.Като захраня дискмена с батерии или от друг источник всичко е нормално.Съмнявам се,че пищенето се получава от това,че касетофона и дискмена ползват един и същи источник на захранване-акумолатора.. Трябва ли да поставя някакви филтри и какви трябва да са.Ще се радвам,ако някой ми помогне. _________________ ahaaaaaaa |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 28, 2005 20:54 Заглавие: |
|
|
Получава се това, че едното устройство (дискмена) в случая не е предназначено да работи в автомобил и трябва да се вземат мерки по неговото захранване (още повече, че е ниско!).
Вариантите са два: Или го ползваш на батерии, или обръщаш сериозно внимание по неговото захранване (филтри).
Има и още един - да вземеш неговото захранване след входните филтри от самото радио.
Има вариант и нищо да не помогне, ако при изключен двигател ефекта е същия. В този случай проблема е друг. Пробвай и пиши. |
|
|
 |
SVA-BG Активен потребител

Регистриран на: 22 Май 2005 Мнения: 83 Местожителство: Горна Оряховица
|
Пуснато на: Пет Юли 29, 2005 13:10 Заглавие: |
|
|
отрежи масата на кабела за сигнала които влиза в касетофона ти и всичко ще си дойде намястото ... според мен  |
|
|
 |
borovaneca Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 30, 2005 19:05 Заглавие: |
|
|
Благодаря на всички. SVA-BG СУПЕР СИ. Сега всичко е ОК. _________________ ahaaaaaaa |
|
|
 |
|