|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
arcov Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 05, 2013 20:47 Заглавие: ЗА ЕЛИМЕКС |
|
|
| Моля споделете мнения за веригата ЕЛИМЕКС като качество на обслужване,срокове на доставки и качество на елементите които продават.Аз лично избягвам да купувам от тях но когато се наложи да се направи нещо в рамките на деня и после започват ядовете с калпавите елементи които продават(7812 при входно над 18 волта вади 18 и т.н) TNY2XX половината не работят и не само това.Това са дребни примери въпроса е дали може да се разчита на качеството на компонентите които предлагат.С други фирми с които работя от 20 години нямам проблеми(АШ,ПУЛСАТОР,КСП,..........) |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
master_rich Активен потребител

Регистриран на: 13 Апр 2005 Мнения: 81 Местожителство: Хасково ВИДИКОНСЕРВИЗ
|
Пуснато на: Пет Апр 05, 2013 20:55 Заглавие: |
|
|
Тука в Хасково са много коректни и до сега съм нямал оплаквания от менте елементи,повечето магазини зареждат от едни и същи снабдители.Просто си отваряйте очите като купувате. _________________ ВИДИКОНСЕРВИЗ/скайп: masterrichi2222 |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 05, 2013 21:20 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Моля споделете мнения за веригата ЕЛИМЕКС като качество на обслужване,срокове на доставки и качество на елементите които продават |
Кво мнение да ти споделят!?Някой да изрецитира всеки един от хилядите артикули които продават какво му е състоянието ли???Той дори сигурно и собственика не знае за повечето от тях.Аз самия имам сумати артикули зареждани преди години от които и досега нямам продаден нито един брой.Дали знам дали са свестни,а???Никой не може да знае кво е дереджето на всеки артикул,да не говоря че и от абсолютно читави елементи на оригинален производител се случва от партида от сто,едно да е нефелно.
| Цитат: | | С други фирми с които работя от 20 години нямам проблеми(АШ,ПУЛСАТОР,КСП,..........) |
За кви 20години приказваш,при положение че някои от фирмите които споменаваш преди 20години не са били и планирани!?
Айде нема нужда от подобни безсмислени и тенденциозни теми...Уж питаш за впечатления като човек който никога не е стъпвал там,пък после плещиш гениални заключения че половината гама от нещо си била нефелна...Пак добре че не го правиш под някакъв друг ник,щото съм забелязал че имаш и такива навици.
P.S.Между другото от въпросната фирма никога не съм закупувал нищо,като се замисля.И са ми и конкуренция в града даже... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|