| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ichko Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 31, 2013 19:07 Заглавие: Кабел за LPT port |
|
|
Налага се подмяна на компютър, към който в момента има свързан и един матричен принтер Star LC15. Новата машина няма изведен паралелен порт, но в ръководството на дънната платка видях, че на нея има 25-пинов терминал, означен с LPT1. Поразрових се из нета и установих, че ще е необходим IDC26/DB25 Motherboard Parallel Port Connector Cable като показания на снимката. Ако някой е виждал подобен кабел, нека даде идея от къде може да се купи. Не ми се занимава с поръчки и доставка от чужбина.
 _________________ Интелектът на Земята е константа, а населението непрекъснато расте! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Techmaniac Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 01, 2013 8:02 Заглавие: |
|
|
| Мини през някоя фирма за компютри и ще ти дадат такъв. |
|
|
 |
jonov Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 02, 2013 7:51 Заглавие: |
|
|
Ако не можеш да намериш , имам на село такъв и другата седмица мога да ти пратя . _________________ От Blizoo - бягай на далеч |
|
|
 |
Deliya Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 02, 2013 7:56 Заглавие: |
|
|
Ichko, изпратил съм Ви Лично съобщение _________________ Няма невъзможни работи, има много трудни работи. |
|
|
 |
Ichko Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 02, 2013 17:48 Заглавие: |
|
|
Компютърът се оказа с дефект и е върнат за ремонт. Помолих и ако е възможно в сервиза да поставят такъв кабел, защото според мен той трябва да идва в комплекта на дънната платка. Ако след връщането проблемът все още съществува, ще се обадя на отзовалите се да уговорим цена и начин на изпращане. _________________ Интелектът на Земята е константа, а населението непрекъснато расте! |
|
|
 |
Ichko Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 05, 2013 9:15 Заглавие: |
|
|
Кабелът е намерен. Благодаря на всички отзовали се. _________________ Интелектът на Земята е константа, а населението непрекъснато расте! |
|
|
 |
|