| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DeyanM Гост
|
Пуснато на: Пет Юли 29, 2005 7:33 Заглавие: НЕО TV2177TX |
|
|
Моля, някой да ми помогне, веднъж влязох в сервизното (без да искам) и от тогава приемам само Канал 1. Бих искал да вляза отново и да ресетна настройките както са били, но не мога да разбера как да вляза. Опитах и прерових форума, но за този модел нищо не открих. Той от моделите със 100 канала и комбинацията бутон 'MENU' + 'RECALL' не става. Гаранционен е и за това не съм го отварял и не мога да ви кажа процесор и шаси. Ако някой си е имал работа с този модел и знае, ще бъда много благодарен ако може да ми помогне. Предполагам, че като съм се ровил първия път съм забранил дециметровия обхват.
Благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
venelin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 29, 2005 8:09 Заглавие: |
|
|
| в сервизното няма ресет, ще трябва да го носиш в сервиз. иначе това е турски Vestel 11ак37 |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Авг 01, 2005 6:23 Заглавие: |
|
|
| натискаш бутона menu и след това 4,7,2,5 |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 01, 2005 7:08 Заглавие: |
|
|
Първо на първо без да искаш не можеш да влезеш в сервизно меню.Ето сега искаш но не можеш.И второ като влезеш ще се ориентираш ли какво да правиш защото ние дето ги ремонтираме телевизорите виждаме трудност.Затова най добре го занеси на сервиз и кажи на колегите какво си направил.Признат грях не е грях. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
vlad_o Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 01, 2005 15:58 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Първо на първо без да искаш не можеш да влезеш в сервизно меню. |
ако е бил дръпнал малко...може и да влезе....но е забравил  _________________ ДЕИСТВАЙ СМЕЛО И СМАХНАТО
SKYPE vvvlado53 |
|
|
 |
|