|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
krassy_m Опитен потребител

Регистриран на: 18 Май 2004 Мнения: 401 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пет Апр 12, 2013 14:09 Заглавие: Philips 37FD9944/01S шаси FM33- не излиза от stby |
|
|
Захранването беше доста ровено. Свалих го и го подкарах на масата с резисторната сглобка и натоварено с лампи. Всички напрежения излязоха коректно. Качих го на мястото му. При включване светва червения диод и сме до там. Захранванията за стб. са нормални- 3.3V 9V, 5V. Имам 9V_STBY_SW но STANBY нивото остава високо и не включват релетата за да тръгне останалата част от захранването. POWER_OK стои 0V, но мисля чак когато тръгне цялото захранване трябва да е 3.7V. STANBY идва от SSB където не намерих проблем. Там е с SAA5801H/015 /генерации има/. Мисля, че пропускам нещо и нещата не са от там. Кога трябва да дойде POWER_OK на 3.7V и каква точно е работата с VCEGO и VSAGO защото имам някакви съмнения там?
П.П. При мен е само мониторната част. Не разполагаме с ресивъра, но поне трябва да светне и да изкара лого. Пробвано и с компютъра- няма ефект. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
krassy_m Опитен потребител

Регистриран на: 18 Май 2004 Мнения: 401 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Вто Апр 16, 2013 13:54 Заглавие: |
|
|
| ТВ тръгна с празна памет. POWER_OK, VCEGO, VSAGO идват след стартиране на останалата част от захранването. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|