| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 16, 2013 14:43 Заглавие: Търся ТХО HR7545 за ТВ TEC |
|
|
На капака на ТВ-то лепенката я няма, на самото ТХО също. Шасито е 11AK03. Според [url=http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=55391&highlight=11ak03&topicshow=TV-TEC%2014'']тази тема[/url] е HR7545. Търся втора употреба на минимална цена!
Последната промяна е направена от pamporov на Вто Апр 16, 2013 15:07; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 16, 2013 14:51 Заглавие: |
|
|
Мога да предложа ново.Цената ти е на скайпа. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Сря Апр 17, 2013 3:58; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
master_rich Активен потребител

Регистриран на: 13 Апр 2005 Мнения: 81 Местожителство: Хасково ВИДИКОНСЕРВИЗ
|
Пуснато на: Вто Апр 16, 2013 15:35 Заглавие: Re: Търся ТХО HR7545 за ТВ TEC |
|
|
Човека изрично е казал и подчертал | pamporov написа: | | втора употреба на минимална цена[/u][/b]! |
_________________ ВИДИКОНСЕРВИЗ/скайп: masterrichi2222 |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 16, 2013 15:52 Заглавие: |
|
|
Не знам да съм кьорав,така че не виждам кво има да ми го цитираш това.
Ай да не ти влиза в работа човека какво бил подчертавал.Не си ти тоя който да ми обяснява къде и какво да пиша,така че се въздържай от типичните си заяждания.Намерил се кой-със 50те си пикливи поста-всеки кой от кой по-безполезен(или квичене за помощ или писания в търговския раздел,но нито един в помощ на колега)да ми държи сметка къде да се включвам и къде не.Айде нема нужда...Ако по други форуми ти толерират заяжданията,то това не значи че ще се случи и тука.Човека си е получил оферта от мене,кат му не изнася ще я подмине и толкоз.Не знам да съм му опрял ножа у гушата да го купи непременно от мене така че...Интересно че когато ви помагам из тематичните раздели и ви насъбрах сумати инфо в Енциклопедията тогава не ми остроумничехте да ми давате наклон на патерицата къде да пиша и къде не.А????
Между другото и самата тема от линка на автора информацията в нея е пак писана от мен.
Айде!!! _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|