| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 16, 2013 21:34 Заглавие: Търся схена на стара (панелна) асаньорна уредба |
|
|
Търся реална схема на стандартна панелна асансьорна уредба от 80-те години. Има хитреци у входа, които излъгват чипрелето и успяват да се возят с асансьора, ако има кой да им държи отвън бутоните. Та ми е небходима схемата, за да видя къде какво може да се пипне, за да се елиминира този бъг. От тъпата "фирма", монтирала чипрелето, казали, че не могли да направят нищо. _________________
ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 17, 2013 8:02 Заглавие: |
|
|
| Не знам какво искаш да направиш , но не можеш да блокираш повикванията от етажите , защото и ти няма да можеш да го ползваш . Това което прави системата с карточетеца е да блокира бутоните в кабината , чрез прекъсване на общия им проводник , всякаква друга блокировка би нарушила нормалната работа на асансьора и не е възможна . Изобщо пълна простотия е да се надявате , че няма да се намерят хитреци , които по някакъв начин да заобикалят блокировката , да не говорим за неудобството като ти идват гости ! По добре касичка , ако има портиер още по-добре. |
|
|
 |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 17, 2013 20:28 Заглавие: |
|
|
Тук не става дума за удобство или не, чипкартата е сложена за тез които не дават 1 стоинка за входа, за асансьора. И все пак от чисто любопитство ми се иска да разгледам какво представлява схемата на една такава уредба. _________________
ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА |
|
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 17, 2013 20:55 Заглавие: |
|
|
Имам ги схемите на хартия, но са формат А3. Не знам как бих могъл да ги сканирам с този формат за да ги кача някъде. _________________ http://www.velox-systems.eu/
В скайпа: filikon |
|
|
 |
hidrazin Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 17, 2013 21:37 Заглавие: |
|
|
| На части като сгъваш схемата или фотоапарат с добра резолюция. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 18, 2013 8:23 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | чипкартата е сложена за тез които не дават 1 стоинка за входа, за асансьора. |
Значи наказвате себе си с повишени разходи и гостите си с бъхтане по етажите, вместо тези, които не плащат . Закона за етажната собственост предлага по-проста процедура за справяне с проблема, ама трябва някой да го приложи . Или си назначете служебен домоуправител, има си такива фирми - те ще се оправят с длъжниците, може да се окаже по ефективно ! |
|
|
 |
|