Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Източниците на вторично електрозахранване

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
DiamonD
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Апр 07, 2013 0:46    Заглавие: Източниците на вторично електрозахранване Отговорете с цитат

Здравейте,

Уча в ТУ и ми зададоха 1 курсов проект, но типично за университета никой нищо не ти казва и не те насочва. Дали ще е възможно да ми даде някой малко информация за това кои са източниците на вторичните ел захранвания, за да знам какво да търся по класификации и изисквания за тях. НЕ ЖЕЛАЯ да ми изпишете 10-те страници проект, а просто някакви насоки/обяснения, ако е възможно, защото ми е тъмна Индия тази материя Sad Embarassed
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ststefanov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Апр 07, 2013 9:12    Заглавие: Отговорете с цитат

От кога форумите заместиха университетите?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
DiamonD
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Апр 18, 2013 20:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Човече ти си тотален кефал. Мега ли е сложно да ми кажеш какво ще рече вторичен източник на елзахранване и аз вече да се оправям Smile За моя радост в западните форуми не са такива спрели типове като модераторите и потребителите тук Smile

Не е случайно, че всички хора гледат на техничарите като на тотални нърдове, забили, затворени в собствен свят типове Smile

Exclamation Arrow Бан Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети