Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Проблем с видеокамера SONY DCR HC19E

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
rusnakapz
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Апр 22, 2013 11:55    Заглавие: Проблем с видеокамера SONY DCR HC19E Отговорете с цитат

Здравейте,моля за помощ относно видеокамера SONY DCR HC19E.След смяна на лентов кабел за дисплея камерата отказва да се включи,батерията е заредена,като включа зарядното към камерата свети лампичката че зарежда,но камерата отказва да се включи. Crying or Very sad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Апр 22, 2013 11:57    Заглавие: Отговорете с цитат

Каза ти се вече да се насочиш към сервиз.И тва ще ти е обица на ушото друг път да не ровичкаш там дето не ти е работата.
А като пуснеш още една тема ще заминеш към бан-листата!

И ай да не ми пълниш ЛС със глупостите си."Така наречените сервизи"....Ми като сме "така наречени"-кво дириш тука???Щото в тоя форум е пълно именно с "така наречени". Idea
Цитат:
Затова не се прави на интересен, ами ми помогнете.

Мъ нещо сме ти длъжни за това че си си осрал уреда щото ти се е досвидяло да го дадеш на квалифициран техник ли??

P.S.И след това участитето ти тук закономерно приключва-
rusnakapz написа:
Ей,ЦЪРВУЛ заради такива превъзбудени като теб "разбирачи" който само гледат да натоварят хората в измислените ви сервизи съм тръгнал сам да си оправям камерата...

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети