|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
rusnakapz Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 22, 2013 11:55 Заглавие: Проблем с видеокамера SONY DCR HC19E |
|
|
Здравейте,моля за помощ относно видеокамера SONY DCR HC19E.След смяна на лентов кабел за дисплея камерата отказва да се включи,батерията е заредена,като включа зарядното към камерата свети лампичката че зарежда,но камерата отказва да се включи.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 22, 2013 11:57 Заглавие: |
|
|
Каза ти се вече да се насочиш към сервиз.И тва ще ти е обица на ушото друг път да не ровичкаш там дето не ти е работата.
А като пуснеш още една тема ще заминеш към бан-листата!
И ай да не ми пълниш ЛС със глупостите си."Така наречените сервизи"....Ми като сме "така наречени"-кво дириш тука???Щото в тоя форум е пълно именно с "така наречени".
| Цитат: | | Затова не се прави на интересен, ами ми помогнете. |
Мъ нещо сме ти длъжни за това че си си осрал уреда щото ти се е досвидяло да го дадеш на квалифициран техник ли??
P.S.И след това участитето ти тук закономерно приключва-
| rusnakapz написа: | Ей,ЦЪРВУЛ заради такива превъзбудени като теб "разбирачи" който само гледат да натоварят хората в измислените ви сервизи съм тръгнал сам да си оправям камерата...
|
_________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|