|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
korlleonne Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Май 07, 2013 15:22 Заглавие: Помощ за ремонт на Лаптоп за начинаещ |
|
|
| Здравейте искам да помоля за малко помощ тъй като сам начинаещ. Мноого обичам да се занимавам с разглобяване и може би лек ремонт на Настолни писита и лаптоп. И искам да почна да се занимавам по сериозно с ремонта на тези машини само че Любителски. Тъй като имам два лаптопа които дадоха фира и имам поле за изява. Ако може да ми дадете насоки и савети каква техка да си закупя. Ако има някакви материали как да остановя каде е и какво е повредено по дъното.Тъй като не живея в България от няколко години и проблеми с финансиите от гледна точна на техниката мисля че няма да имам. Но все пак става въпрос за любител. Ще сам безкрайно благодарен ако има Хора които биха помогнали. А аз ще намеря начин да им се отблагодаря. Хубав ден желая. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|