| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
elmondo-ivan Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 09, 2013 13:08 Заглавие: Захранване за NEO model:LED-2296 |
|
|
Търся схема на това захранване . Или ако някой има това TV под ръка ме интерисуват стойностите на :
R23 ; R24 ; R25 ; Q1 ; R20 ; R21 ; R8 ;
Предварително благодаря .
 _________________ Ай сиктир,бе драги зрители!Повредата не е във вашият телевизор...
Последната промяна е направена от elmondo-ivan на Чет Май 09, 2013 14:36; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Май 09, 2013 16:23 Заглавие: |
|
|
Оправил съм снимката ... _________________ Ай сиктир,бе драги зрители!Повредата не е във вашият телевизор... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Май 09, 2013 21:08 Заглавие: |
|
|
Не виждам къкъв е проблема - темата да ми се върне в правилният раздел
"Не виждал" бил...Ама някой трябва на секундата като изквичиш да изкозирува и "на бегом" да ти я върне веднага ли???Някой с нещо ти е длъжен може би???
И закво да ти я върна?Ти вече си изсрал лайната и си метнал файла в атача.Можеш ли да си го изтриеш от там-не можеш!И темата да я изтрия-пак ще си остане там.Вовеки!!!При phpbb3 поне има удобни интструменти за триенето на подобни файлове през панела.Тук и това няма и трябва някой на ръка.И сайта ще се пълни със тъпите картинки на всеки неразбрал(а такива кат тебе на ден-с лопата да ги ринеш,и вместо да хостваме полезна документация,хостваме изобразителните отпадъци на всеки).И всички тези неща са натяквани стотици пъти- тук примерно.А отделно всеки ден поне на 2-3души персонало.Абе я я пусни наново.Така ще пишем и ще бришем докато се научим да ги спазваме правилата.За пускане на постове един след друг получаваш и официално предупреждение  _________________ Ай сиктир,бе драги зрители!Повредата не е във вашият телевизор... |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|