| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
presso Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Май 20, 2013 12:01 Заглавие: Моля за информация за домофони |
|
|
| "Бос" съм в тази насока и моля някой който разбира повече да ми помогне. Отидох преди няколко дни да купувам кабел да оставя за домофон и ме питаха 3-жилен, 5 и т.н. искам да разбера точно каква е разликата и да ме упътите какъв домофон да си взема. Искам да има всичко видео, отключване на врата, аудио, и т.н. не ги знам всички неща затова пиша. Благодаря предварително . |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
presso Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Май 20, 2013 12:07 Заглавие: |
|
|
| Аз ще си го монтирам просто се интересувам да знам какъв домофон да си купя, искам да разбера най-много колко жилни кабели има и един домофон с колко функции най-много може да бъде. |
|
|
 |
Deliya Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 20, 2013 12:22 Заглавие: Домофони |
|
|
Без да се обижда някой.
Докога лаици в техниката ще се опитват да откриват топлата вода? След като не сте се запознали от сайтовете които предлагат домофонна техника какво се предлага, с какви функции и възможности, на каква цена и т.н. за каква информация става дума.
МОЛЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ПРОЧЕТЕТЕ МАЛКО ИНФОРМАЦИЯ В ИНТЕРНЕТ И НЯКОИ КНИЖКИ И НЕ ЧАКАЙТЕ ДА ВИ СЕ СЕРВИРА ВСИЧКО НАГОТОВО. А след като не сте в час с това което трябва да правите - то си има компетентни хора които ще направят каквото поискате.
Извинявайте но искането на информация по този начин е дразнещо! _________________ Няма невъзможни работи, има много трудни работи. |
|
|
 |
presso Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Май 20, 2013 12:38 Заглавие: |
|
|
| Явно не съм намерил щом пускам тема ?! А и не те карам да ми казваш точно ти нищо и не ми спами на темата.. Аз май напускам този форум вие тука гоните хората ебахти злобарите.. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|