| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
krass-72 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Май 25, 2013 14:10 Заглавие: фотоапарат Samsung Digimax240-проблем при снимане на открито |
|
|
| Здравейте , имам следният проблем с фотоапарат Samsung Digimax240 при снимки на дневна светлина на открито се получава бледо синкаво изображение, при снимане в режим на клип и стайни снимки няма подобен проблем . Опитах с промяна на светкавицата (със- без ) но без резултат балансът на бяло е на (авто) . Моля някой ако е имал подобен проблем да помага |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
triax Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Май 27, 2013 9:00 Заглавие: |
|
|
| Определено е проблем с автоматичния цветен баланс. Пробвай да му направиш софтуерен ресет или навън да снимаш на ръчен баланс. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Май 27, 2013 9:39 Заглавие: |
|
|
Не работи "щората" вътре в обектива.Обърни се към сервиз. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
krass-72 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Май 27, 2013 18:58 Заглавие: фотоапарат Samsung Digimax240-проблем при снимане на открито |
|
|
triax- благодаря за съветите , с ресет и ръчни настройки пробвах преди да пиша, bai_tishan -и аз мисля към механиката на блендата ще е проблема и ако се окаже кабел май съм до тук  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 27, 2013 19:06 Заглавие: Re: фотоапарат Samsung Digimax240-проблем при снимане на отк |
|
|
| krass-72 написа: | ако се окаже кабел май съм до тук  |
Доставя си се всичко по механиката на този модел-няма проблем. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
shri Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 29, 2013 9:08 Заглавие: |
|
|
Най-вероятно е кабела на свтодатчика. _________________ Денят е прекрасен забеляза ли го!!!
[email protected] |
|
|
 |
|