|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
newventa Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Май 27, 2013 18:17 Заглавие: Продавам някои части старо производство |
|
|
Старо производство съхранени идеално.
Това е останало от отдавна затворен сервиз. Не съм търговец занимавам се с друго- в момента съм безработен и опрях до това.
Цени една четвърт от магазинната при големи количества отстъпка.
Моля при интерес към нещо не ъпвайте темата пишете на ЛС или
позвънете 0888004330
Димитровград
снимки: наличното тук е описано под всяка снимка
https://picasaweb.google.com/100757556060626433946/122013
снимки:
https://picasaweb.google.com/100757556060626433946/142013 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 27, 2013 18:27 Заглавие: |
|
|
То бива наглост,бива ама твоето мина всякакви разумни граници.
Още в първата тема(зимата) ти направих достатъчно ясна забележка.Говорихме и на ПМ и ти казах какъв компромис може да ти се направи.После избълва още две.Преди малко редеше и ред сълзи,ред сополи в "Общи"-жената не слуша,детето и той,помогнете на гладния и беден безработен и прочие жалвания дето......Като гледам и ти се сдоби с починал роднина,като петричкия и асортимента и на теб ти е по наследство.Както и предположих още снощи...Ама виж само как познавам...Зле съшитите ти с бели конци оправдания за сервизна дейност и кой кво щял да проверява не могат да впечатлят никой тук.Никой нищо не мисли да проверява.
Раздела има правила и системната търговска дейност и търговските списъци в него са забранени.Той е за колегите от бранша,които сме всеки ден тук и участваме в тематичните дискусии.Той не е за такива като тебе дето са се регистрирали само и само да си въртят алъш-вериша и нямат нито един полезен пост.
И пък и се разфучал "да съм имал доблест,да му се извинявам".
За какво да ти се извинявам-че съм те принудил да спазваш правилата???Че ти изтраях трите теми,вместо още снощи/или одеве като се плюнчеше в говорилнята да те прогоня???
За двукратно отваряне на тема вече заключена от модератор,за разпращане на лични квалификации и заплахи на ПМ получаваш бан!
| Цитат: | | ще дойда до Сопот И гледай да си там Знаеш, че си откриваем поне се дръж като мъж . По това че изтри темата в Общи ми е ясно , че си подлец... |
Пали гумите и идвай към Сопот.На такива "идвачи",като тебе съм се нагледал(и наслушал)...  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|