| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
rusin Опитен потребител

Регистриран на: 18 Авг 2003 Мнения: 306 Местожителство: Stara Zagora
|
Пуснато на: Вто Сеп 13, 2005 19:17 Заглавие: програма за симулиране на електронни схеми ...от каде ? |
|
|
Бях чел из форума че има подобна програма и ми се ще да пробвам такова "животинче" . Май протел има такава функция но не знам...ако има отделно програма само за това моля споделете |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
quad Опитен потребител

Регистриран на: 20 Ное 2004 Мнения: 233 Местожителство: Varna/Targovishte
|
Пуснато на: Вто Сеп 13, 2005 20:08 Заглавие: Re: програма за симулиране на електронни схеми ...от каде ? |
|
|
EWB 5.12
Multisim
protel, orcad.... |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Сеп 13, 2005 21:21 Заглавие: |
|
|
| Още PROTEUS CIRCUIT MAKER - всяка си има предимства и недостатъци никоя не е универсална но всяка е полезна за нещо |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
|
|
 |
ToНи Гост
|
Пуснато на: Сря Сеп 14, 2005 3:33 Заглавие: |
|
|
| Ами да ти кажа proteus май се спрвя най-добре, а и като че ли е единствения който може да тества схеми с процесор, като при ова се симулира и програмата ..... иначе protel има симулатор в него, не е много лош. |
|
|
 |
rusin Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 14, 2005 8:04 Заглавие: |
|
|
| Програмата ми трябва за нискочестотни схеми/усилватели тонкоректори и др./ за сега съм се спрял на Протеус 6 . Хубавото е че освен симулатор може и схеми да чертае. |
|
|
 |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 14, 2005 8:26 Заглавие: |
|
|
по мое мнение за аналогови схеми PSPICE е доста добър и много широко използван - той е сравнително стар - започва да се развива като университетски проект края на 80-те, а в момента е част от пакета OrCAD, в който има и за принципни схеми и за платки _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
|
 |
rusin Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 14, 2005 9:40 Заглавие: |
|
|
май това ще е | Цитат: | | по мое мнение за аналогови схеми PSPICE е доста добър и много широко използван - той е сравнително стар - започва да се развива като университетски проект края на 80-те, а в момента е част от пакета OrCAD, в който има и за принципни схеми и за платки |
че като гледам протеуса няма примерно за най обикновенни ис като тда 2003, 7294 и др |
|
|
 |
Rockton Опитен потребител

Регистриран на: 10 Яну 2004 Мнения: 333 Местожителство: София - Люлин
|
Пуснато на: Сря Сеп 14, 2005 12:32 Заглавие: Re: програма за симулиране на електронни схеми ...от каде ? |
|
|
| rusin написа: | Бях чел из форума че има подобна програма и ми се ще да пробвам такова "животинче" . Май протел има такава функция но не знам...ако има отделно програма само за това моля споделете |
Аз ползвам една програмка наречена Workbench 5.0, добра е според мен, има богата библиотека от елементи и пълен набор от измервателни прибори, идеален симулатор за моите изисквания и възможности, проектира и печатни платки! към 7 Мегабайта е рарната, кажи къде да ти я изпратя?? _________________ Да споделим опит и познания -за да не откриваме "топлата вода" отново! -Човек се учи докато е жив. |
|
|
 |
valioman Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 14, 2005 12:34 Заглавие: Re: програма за симулиране на електронни схеми ...от каде ? |
|
|
| Rockton написа: | | rusin написа: | Бях чел из форума че има подобна програма и ми се ще да пробвам такова "животинче" . Май протел има такава функция но не знам...ако има отделно програма само за това моля споделете |
Аз ползвам една програмка наречена Workbench 5.0, добра е според мен, има богата библиотека от елементи и пълен набор от измервателни прибори, идеален симулатор за моите изисквания и възможности, проектира и печатни платки! към 7 Мегабайта е рарната, кажи къде да ти я изпратя?? |
ако не те притеснява пусни я и на мен [email protected] |
|
|
 |
|