|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Radko Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 28, 2005 21:49 Заглавие: ТХО за ТВ "Nordmende Spectra SK-3 color" |
|
|
Колеги можете ли да ми кажете какъв е номерът на ТХО-то на телевизор "Nordmende Spectra SK-3 color", мисля, че шасито е F7. В този апарат някога са поставили ТХО без номер, само с надпис SK-3, сега то е изгоряло и собственикът се отказа от него, но аз искам да го възстановя за себе си (разбира се, ако намеря ТХО на разумна цена), още повече, че е с допълнително монтирано 90-канално дистанционно, а и кинескопът му е добре.
Благодаря! _________________ skype: radko56 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Fikri Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 10, 2005 17:16 Заглавие: Re: ТХО за ТВ "Nordmende Spectra SK-3 color" |
|
|
| Radko написа: | Колеги можете ли да ми кажете какъв е номерът на ТХО-то на телевизор "Nordmende Spectra SK-3 color", мисля, че шасито е F7. В този апарат някога са поставили ТХО без номер, само с надпис SK-3, сега то е изгоряло и собственикът се отказа от него, но аз искам да го възстановя за себе си (разбира се, ако намеря ТХО на разумна цена), още повече, че е с допълнително монтирано 90-канално дистанционно, а и кинескопът му е добре.
Благодаря! |
Кажи още нещо за този телевизор-ИС,проц.,диагонал и прочее.Може да се намери нещо. |
|
|
 |
franko Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 10, 2005 17:59 Заглавие: |
|
|
| Ако е шаси F7 разгледаи hr1197;hrt226bs,Nordmende Spektra color sk-3-hr6303 при условие ,че няма други букви или цифри след sk-3,ako има напиши всичките. |
|
|
 |
Radko Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 11, 2005 8:38 Заглавие: |
|
|
Проблемът е решен, благодаря на Fikri и franko за вниманието! _________________ skype: radko56 |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|