|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ahil80503 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 13, 2013 20:54 Заглавие: Не се включва -Sagem HD-L26TP, 26in LCD TV |
|
|
Здравейте нов съм във форума, предварително се извинявам за дългото обяснение .Имам проблеми с телевизора.Не се включва .Диода свети червено и като натисна бутона за включване и слушам отблизо чувам че само жуженето (вътре в платките на телевизора ) леко се променя но не се включва.Диода си остава да свети червено. Историята с този телевизор е следната. Опитах се да го монтирам на стената но болтовете за фиксиране ги купих отделно а те се оказаха дълги и леко се допряха в платката за freeview то ,и прекъснаха една вризка. Как стана точно ,малко е смешно. Закрепих аз стойката и пускам телевизора и той тръгва но виждам че ги няма дижиталните канали а работят само монологовите. Сетих се какво съм направил изключих телевизора от дистанционното а не го извадих от контакта и махнах стойката отзат ,извадих болтовете ,след което натискам бутона на дистанционното то вече не ще да тръгне.Явно болта е правел контакт преди но като го махнах и спря. Отворих телевизора и видях че платката не става ,купих от ибей ползвана същата платка ,монтирах я но пак не ще да тръгне ,мисля си че е някакъв кондензатор .С ремонт на лаптопи съм доста добре но от телевизори не разбирам много .Ако можете да ми дадете съвет ще се мъча да го оправя,иначе май щее за скрап
Ориентирай се към посещение в сервиз.И пътьом към сервиза мини през някоя книжарница да си купиш буквар за първи клас  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|