Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Не се включва -Sagem HD-L26TP, 26in LCD TV

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ahil80503
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Юни 13, 2013 20:54    Заглавие: Не се включва -Sagem HD-L26TP, 26in LCD TV Отговорете с цитат

Здравейте нов съм във форума, предварително се извинявам за дългото обяснение .Имам проблеми с телевизора.Не се включва .Диода свети червено и като натисна бутона за включване и слушам отблизо чувам че само жуженето (вътре в платките на телевизора ) леко се променя но не се включва.Диода си остава да свети червено. Историята с този телевизор е следната. Опитах се да го монтирам на стената но болтовете за фиксиране ги купих отделно а те се оказаха дълги и леко се допряха в платката за freeview то ,и прекъснаха една вризка. Как стана точно ,малко е смешно. Закрепих аз стойката и пускам телевизора и той тръгва но виждам че ги няма дижиталните канали а работят само монологовите. Сетих се какво съм направил изключих телевизора от дистанционното а не го извадих от контакта и махнах стойката отзат ,извадих болтовете ,след което натискам бутона на дистанционното то вече не ще да тръгне.Явно болта е правел контакт преди но като го махнах и спря. Отворих телевизора и видях че платката не става ,купих от ибей ползвана същата платка ,монтирах я но пак не ще да тръгне ,мисля си че е някакъв кондензатор .С ремонт на лаптопи съм доста добре но от телевизори не разбирам много .Ако можете да ми дадете съвет ще се мъча да го оправя,иначе май щее за скрап Rolling Eyes

Exclamation Arrow Ориентирай се към посещение в сервиз.И пътьом към сервиза мини през някоя книжарница да си купиш буквар за първи клас Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети