| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivtv1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 11, 2013 14:58 Заглавие: TV Samsung -шаси KS3A -тока на лъча. |
|
|
Телевизора е с шаси KS3A ,проц-SDA5555-A015, MSP3400D и т.н.От сервизния режим пооправих баланса на бялото защото киното е пътник, но ми се иска да му увелича агонията.Коя е опцията в сервиза за регулиране/намаляване/тока на лъча, преди да е започнал да премигва?В сервиз влизам с-PICTURE OFF-DISPLAY-MENU-MUTE-PICTURE ON.
Коригирал съм ти поста!След шаси,модел и т.н.-големия бутон та да лови търсачката  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 11, 2013 15:16 Заглавие: |
|
|
Not to be adjusted _________________ RemoteControls |
|
|
 |
Techmaniac Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 11, 2013 19:43 Заглавие: Re: TV Samsung -шаси KS3A -тока на лъча. |
|
|
| ivtv1 написа: | | .... но ми се иска да му увелича агонията. .... регулиране/намаляване/тока на лъча....... |
Moжеш да регулираш отоплението на катода - така ще регулираш ,колко електрони ще се ускоряват от скриин напрежението - тока на лъча ,опитай с увеличаване на отоплението - по лесно се фокусира. |
|
|
 |
heliosss Активен потребител

Регистриран на: 20 Май 2012 Мнения: 85 Местожителство: Zlatica/Pirdop
|
Пуснато на: Вто Юни 11, 2013 20:44 Заглавие: |
|
|
Ако те радва това - да го агонизираш, му удари по една "бомбичка" на катодите, и пак донастрой баланса на бялото. Това, ще му създаде илюзията, че е възкръснал от мъртвите! ... А като му вдигнеш отоплението.............попа ще дойде по-бързо!  |
|
|
 |
tonovd Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 11, 2013 20:52 Заглавие: |
|
|
При така очерталата се картинка - имам бол кинескопи Естествено избора си е Ваш. |
|
|
 |
ivtv1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 13, 2013 16:48 Заглавие: |
|
|
| С въпросната "бомбичка" като, че ли не съм запознат.Може и на лични малко теория. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
|
|
 |
|