| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Petio921 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 30, 2013 18:13 Заглавие: Лаптоп MSI MS1221 - подсватка. |
|
|
| Изникна проблем с един лаптоп - MSI MS-1221 (PR200), който се състои в това, че не се виждат надписите по дисплея. Установих причината - скъсан кабел от дъното към инвертора. Въпроса ми е от къде мога да намеря този кабел? Свързах се с представителството за България - но ме върнаха. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 30, 2013 18:54 Заглавие: |
|
|
Кабела се къса близо до пантата дам дето се сгъва при отваряне и затваряне .Не може ли да срежеш по още два сантиметра нагоре и надолу от това место ,да си пуснеш други четири кабелчета ,/защото са толкова/да изолираш с тънък термошлаух спойките и да не се занимаваш с безмислено търсене. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
Petio921 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 30, 2013 19:08 Заглавие: |
|
|
| Кабела се състои от 6 пина. Ами поради една или друга причина кабела не е в мен. |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 30, 2013 19:19 Заглавие: |
|
|
Ако разгледаш внимателно ще видиш ,че два от кабелите са дублирани.Ако си затрил кабела това вече е друг въпрос.Само искам да предупредя -това с което е омотан кабела е проводимо и прави бели. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 30, 2013 19:54 Заглавие: |
|
|
Мога да предложа оригиналния кабел нов.Цената ти е на лични.
P.S.А за личните квалификации които си ми разпратил на ПМ получаваш и официално предупреждение! _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|