|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Asrock Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 05, 2013 10:40 Заглавие: Търся VGA control board за монитор LG Flatron L1750S |
|
|
Търся VGA control board за монитор LG Flatron L1750S
6870T971A64 V1.7
Предложения на Л.С или на тел 0896813717. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 05, 2013 10:44 Заглавие: |
|
|
Мога да предложа нов.Писано ти е на лични.
P.S. | Цитат: | | а не де ме ругаят какво знам и какво не на Л.С ! |
И с какво те наругах-че те хванах за ръчичка кат малко дете от детската градина и ти обясних кое е номера на блока ли?-
| Bojilov написа: |
номера на блока-седи на хартиен стикер върху платката(3313TL... или 33139L...) и суфикса на апарата(седи на етикета-SNN.ANEUQP примерно). |
Да не би да съм длъжен да ти ги обяснявам тези неща при положение че в профила ти гордо виси ни в клин ни в ръкав това-
| Цитат: | | Професия (заемана позиция в бранша): Радиотехника и ТВ |
Жална им майка на клиенти на такива "професионали",дето са не могат да отворят един мануал и да видят това-
| Цитат: | | 090 3313TL7100C MAIN TOTAL ASSEMBLY, L1750SN TSU16AL NT CKD - LPL BRAND CL-82 |
(няма да коментирам и колко пъти тези неща са дъвкани и във форума-за всяка една от марките лично аз съм писал поне по 50пъти как се определя партиден номер).
Всеки ден се борим с последствията от дейността на подобни "професионалисти".Като дойде уреда в нормален сервиз и понеже предния майстор е чел еакс,меакс,BN41,емби,мемби и прочие простотии иде с подпален т-кон щото е за друго захранващо и ти се чудиш откъде да го захванеш след като предния майстор се е изходил по голяма нужда вътре....
И ако неграмотните си имат оправдание,че никой не се е родил научен,то такива като тебе дето ги ограмотяваш и те ти се зъбят насреща щото искат да си останат неграмотни-те нямат оправдание  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Вто Юли 09, 2013 12:27; мнението е било променяно общо 6 пъти |
|
|
 |
Asrock Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 07, 2013 15:24 Заглавие: |
|
|
Намерен,и поръчан от чужбина.
Темата може да бъде заключена.
Благодаря на колегите които имаха ''неблагоразумието'' да ми пишат в скайп а не де ме ругаят какво знам и какво не на Л.С ! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|