|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Yuriy Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 22, 2004 21:46 Заглавие: Prezapisvane na videokaseti |
|
|
| Zanimavam se s transkodirane na TV system ot i na NTSC, PAL, SECAM idr. Sahto montiram na nelineen montaj s Matrox RT. Chesto mi se sluchva edin problem kogato prehvarlym kaseti ot edna na sruga sistema. Nai veche ot NTSC na PAL. Sled nykolko minuti prehvarlyne ot edna kaseta na druga ili ot samoto nachalo. Se poluchava cvetat potamnyva i kartinata pulsira Poluchava se neshto kato che e kodirana kasetata Dori na ednoto video mi izliza nadpis "Zashtiten zapis" A kaseti te sa snimani ot obiknovena kamera. N e bi trinbalo da sa kodirani s makrovijan. Popitah malko za tozi problem kazaha mi ,che vazmojno lentite da sa stari i sinhronizaciata da e slaba. MOgat da se gledat bez problem no kogato minat prez vtoro video i to na zapis se poluchava tozi efekt. Ako prekaram signala prez digital pult ili prez Matrox RT se reshava problema. Kakvo e obysnenieto za tova. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|