| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
californieca Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 09, 2005 0:16 Заглавие: процесор |
|
|
Имам AMD Duron na 1400Mzh,като го поизпаржа на 1700Мhz върви горе долу стъбилно ,а като го вдигна на 1800 и не иска да се стартира РС,е като из4акам около 5 мин влизам в биоса и вси4ко се оправия като намаля 4естотата.Не ми заграва като се имам предвит 4е радиатора и вентилатора са от AMD 2800 +, или не6то подобно,при натоварване ми държи не пове4е от 35 градуса!!!!
От какво се полу4ава този превлем,да не е от захранването,то е 300W  _________________ Всичко е в тока  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 09, 2005 0:45 Заглавие: |
|
|
Я не върши глупости с бедното дуронче  |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Авг 09, 2005 1:20 Заглавие: |
|
|
| Ама ти честотата на шината ако си вдигнал, някое от устройствата отказва да работи или самото дъно не може на толкова. Ако промениш множителя на процесора тогава е друго но не знам как и дали може при този процесор. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Авг 09, 2005 2:43 Заглавие: |
|
|
| За Duron-а вдигни волтажа. А как да пръжна котлон от 220 на 380V..? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Авг 09, 2005 9:37 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | За Duron-а вдигни волтажа. А как да пръжна котлон от 220 на 380V..? |
Ne znam koe mu e sme6noto,kato se ima predvit 4e sega e na 1.7GHz i go tormoza postoqnno,v staqta eokolo 26!!!!!!!! gradusa i kato pogledna temperaturata na pro4esora,ne marda ot
35 gradusa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,ta ne znam za kakva pe4ka ili kotloni stava tuk,e 4e e stari4ko ve4e da,tova nqma spor,no imam o6te du6i4ka v nego,a po "katalog" go davat 4e moje da se "ponape4e" go 2.1GHz  _________________ Всичко е в тока  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Авг 09, 2005 15:01 Заглавие: |
|
|
Ако имаш цифров уред премери температурата с него А това с напрежението също може да помогне но този път наистина може да топли като котлон въпреки перфектното охлаждане.
Атлон
Дурон
Бартон
сички се римуват с Котлон
Чувал съм за температури 60-70 градуса. А без вентилатор колко градуса вдига пробвал ли си ? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Авг 09, 2005 18:12 Заглавие: |
|
|
| slav4o.com написа: | Ако имаш цифров уред премери температурата с него А това с напрежението също може да помогне но този път наистина може да топли като котлон въпреки перфектното охлаждане.
Атлон
Дурон
Бартон
сички се римуват с Котлон
Чувал съм за температури 60-70 градуса. А без вентилатор колко градуса вдига пробвал ли си ? |
 _________________ Всичко е в тока  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Авг 09, 2005 21:17 Заглавие: |
|
|
| Моя селерон е работил цяла нощ без вентилатор друг път също (познава се по-подозрително тихата работа на копютъра), и плюс това блокиралия вентилатор загряваше допълнително и пречеше на добрия топлообмен. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Авг 10, 2005 15:56 Заглавие: |
|
|
| slav4o.com написа: | | Моя селерон е работил цяла нощ без вентилатор друг път също (познава се по-подозрително тихата работа на копютъра), и плюс това блокиралия вентилатор загряваше допълнително и пречеше на добрия топлообмен. |
nqma spor  _________________ Всичко е в тока  |
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Нед Авг 14, 2005 21:16 Заглавие: |
|
|
Проблема да не е заради паметта? Дай повече информация за машината си - какво дъно имаш, до колко дигаш шината и волтажа и т.н. Не можем да гадаем какво инаш... _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
|