| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kalinskiaaa Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 16, 2005 19:00 Заглавие: elektrojen |
|
|
znachi dadoha mi da prenavivam edin elektrojen koito e izgorql poradi ne dobre izchislen trasformator. Ako mojete daide nqkoq tablica za izchislqvane na transformatori za elektrojeni.
В този форум се пише на кирилица  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
valioman Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 17, 2005 14:40 Заглавие: Re: elektrojen |
|
|
| kalinskiaaa написа: | | znachi dadoha mi da prenavivam edin elektrojen koito e izgorql poradi ne dobre izchislen trasformator. Ako mojete daide nqkoq tablica za izchislqvane na transformatori za elektrojeni. |
1.таблица едва ли има ама опитай се да ползваш едни формулки дет ги има в всеки учебник а именно тези за смятане на траф.Ако не ги знаеш кажи ми размерите,вида и материала на магнитопровода и аз ще ти дам данни за намотките че ако искаш ще ти го сметна и с превключване от първичната страна с галетен ключ. |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Авг 17, 2005 16:42 Заглавие: Re: elektrojen |
|
|
| valioman написа: | | kalinskiaaa написа: | | znachi dadoha mi da prenavivam edin elektrojen koito e izgorql poradi ne dobre izchislen trasformator. Ako mojete daide nqkoq tablica za izchislqvane na transformatori za elektrojeni. |
1.таблица едва ли има ама опитай се да ползваш едни формулки дет ги има в всеки учебник а именно тези за смятане на траф.Ако не ги знаеш кажи ми размерите,вида и материала на магнитопровода и аз ще ти дам данни за намотките че ако искаш ще ти го сметна и с превключване от първичната страна с галетен ключ. |
За обикновен трансформатор ? ами падащатата характеристика ? |
|
|
 |
madjurov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 17, 2005 18:02 Заглавие: |
|
|
Заваръчните трансформатори се изчисляват да работят в режим на късо съединение! _________________ Бъдете здрави! |
|
|
 |
valioman Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 18, 2005 7:52 Заглавие: Re: elektrojen |
|
|
| slav4o.com написа: |
За обикновен трансформатор ? ами падащатата характеристика ? |
ами слагаме по голям запас откъм магнитопровода и практически нещата се оправят. |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Авг 18, 2005 10:10 Заглавие: |
|
|
| madjurov написа: | | Заваръчните трансформатори се изчисляват да работят в режим на късо съединение! |
Надали, все пак не е направен да го даржиш накъсо, а само да издържа ако залепне електрода. |
|
|
 |
|